Milletvekili Aydemir'den Erzurum'a yeni stadyum açıklaması

Milletvekili Aydemir Gençlik ve Spor Bakanlığı bütçe görüşmelerini değerlendirdi. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu'ndan yeni bir stadyum talebinde bulundu.

Milletvekili Aydemir'den Erzurum'a yeni stadyum açıklaması
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Erzurum’a yeni, tamamen kapalı, mükemmel donanımlı yeni bir stadyum yapılması konusundaki gelişmeleri aktaran Milletvekili Aydemir, "Sayın Cumhurbaşkanımız ve Gençlik ve Spor Bakanımız bu talebimize gayet sıcak bakıyor. Erzurum bunu hak ediyor." dedi.
TBMM’deki basın toplantısında ülkedeki son ekonomik gelişmeler kaydında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın teşhis ve tespitlerini paylaşan Milletvekili Aydemir, Kudüs’ün fethinin 834’üncü Yıldönümü dolayısıyla Selahattin Eyyubi’yi rahmetle andı. 

GENÇLİK VE SPOR’A AK YAKLAŞIM

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda Salı günü görüşülen Gençlik ve Spor Bakanlığı bütçesi ve yatırımlar konusuna değinen Milletvekili Aydemir, AK Parti'nin gençlere, kadınlara, engellilere ve Şehit Aile ve yakınlarına gösterdiği özel ihtimamı aktardı.
Milletvekili Aydemir, "Gençlerimiz öyle bir noktaya geldi ki, kendilerine güvenleri arttı. Devletlerine, milletlerine, vatanlarına bağlılıkları arttı. Gençlik ve Spor alanında gerçekleştirdiğimiz devasa yatırımlarımız var. Yüksek öğretimde öğrencilerimize yurtlarda ayrıcalıklı zeminler açmışız. Bursları kat be kat artırmışız. Bakanlığımız kanalıyla milletimizin ruhuna uygun, yüreğini ferahlatan icraatler yapmışız. Kim ne derse desin, ne tür yayın yaparsa yapsın, millet zihin haritasını çok temiz tutmuştur. Olanı, biteni biliyor. Bundan sonra şu temiz zemini kaybetmemek için de elinden geleni yapıyor.
Bu bakanlık kanalıyla şehit ailelerine, yakınlarına bir özel yaklaşımımız var. Engellilere bir özel yaklaşımımız var. Onlar burs alırken, onlar iş bulurken, işe yerleştirilirken, ayrıcalıklı bir konumları var. Bunları biz millet adına yapıyoruz, milletin birliği, bütünlüğü adına yapıyoruz, milletin müreffeh şartlarda yaşaması adına yapıyoruz. Şehitlerimiz o kadar değerli ki, varlığımız onlara borçluyuz.
Kadın sporcular çok ciddi başarı seviyesi yakaladılar. Eskiden bunlar hayal edilemezdi. Tokyo olimpiyatlarında aldığımız madalyalar orta yerde. Sporun her alanında Dünyada adımız duyuluyor artık. Bunlar gençliğe ve spora yapılan yatırımlarla oluyor. Hükümetimizin koyduğu çok özel hedeflerle oluyor. Biz millet için ne yapılması gerekiyorsa onları yapıyoruz."
 dedi

MİLLETVEKİLİ AYDEMİR ERZURUM İÇİN STADYUM TALEBİNİ PAYLAŞTI

Basın toplantısında Erzurum’a yeni bir stadyum yapılması talebini yinelediğini paylaşan Milletvekili Aydemir, "Bizim Erzurum için özel bir talebimiz oldu. 2011 Dünya üniversitelerarası Kış oyunlarında ildeki stadyumda iyileştirmeler yapıldı. Ama artık kifayet etmiyor. Yeni bir stadyum istiyoruz Erzurum olarak. Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Kasapoğlu da bu talebimize gayet sıcak bakıyor. Cumhurbaşkanımız da başta olmak üzere. Erzurum bunu hak ediyor. Yeni bir stadyum, mükemmel donanımlı, bütünüyle kapalı bir stadyumu. Kış şartlarında gelen futbol takımlarının da rahat edebileceği bir stadyum. İnşallah bunlar da gerçekleşecek."  müjdesini verdi.

Bakmadan Geçme