Milletvekili Aydemir: "ATA AÖF Yüksek öğretimde başarının adıdır"

Milletvekili Aydemir, Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi'nin bu alanda Türkiye'de kurulmuş ikinci fakülte olarak özel bir öneme sahip bulunduğu aktardı.

Milletvekili Aydemir: &quotATA AÖF Yüksek öğretimde başarının adıdır"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milletvekili Aydemir, 22 Kasım 1982 tarihinde kurulan Açık Öğretim Fakültelerinin çok özel fonksiyon ifa ettiğini kayda geçti ve 2010 yılında açılan Atatürk Üniversitesi AÖF’ün yüzbinlerce öğrencisi ile Yüksek Öğretim Tarihini şeref levhalarından biri olduğunu vurgulayarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’a müteşekkir bulunduklarını aktardı.

Milletvekili Aydemir, "Atatürk üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Sayın Cumhurbaşkanımızın Doğu Anadolu Bölgesi ve Erzurum özelinde yüksek öğretimin yaygınlaştırılması kapsamında güzide eserlerinden birisidir. Bundan dolayı sayın cumhurbaşkanımıza şükranlarımızın sınırı yoktur. Tüm Dadaşlar Sayın Cumhurbaşkanımıza müteşekkirdir. Atatürk Üniversitesi AÖF 11’inci yılında eğitim düzeyinin yüksekliği, araştırma çalışmaları, bilimsel yayınlarıyla ülkemizin güzide bir fakültesi olarak eğitimini başarıyla sürdürmektedir." dedi.

AYDEMİR GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

Medine Müdafii Fahrettin Paşa’yı vefatının 73’üncü yıldönümünde rahmet niyazlarıyla anan Milletvekili Aydemir, Medine Müdafaasının Türk Tarihi'nde bir destan sayfası olduğunun altını çizdi.
Aydemir, pazartesi günü merkez üssü Erzurum'un Köprüköy ilçesi olan 4,7 büyüklüğünde depremin meydana geldiğini belirterek, hemşehrilerine geçmiş olsun dileklerini iletti.

Bakmadan Geçme