MHP Erzurum İl Başkanı Yurdagül CHP'lilere ateş püskürdü: "Nasipsizler!"

MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, CHP'nin Erzurum'daki iftar yemeğinde yaşanan olaylarla ilgili açıklamada bulundu.

MHP Erzurum İl Başkanı Yurdagül CHP'lilere ateş püskürdü: &quotNasipsizler!"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İddiaya göre, bir restoranda CHP’nin Milletvekili aday adayı Serhatcan Eş tarafından organize edildiği öğrenilen iftar yemeğinde, CHP’li davetlilerle o esnada orada bulunan bir gazi ve ailesi arasında tartışma yaşandı.

CHP'lilerin gazi Ensar Güney'e hakaret ettiği de iddialar arasındaydı. CHP İl Başkanı Suat Dülger ise olayı “Biz dün gece bir yerde aday adayı tanıtım toplantımız öncesinde iftar veriyorduk. 600 kişi aynı mekandaydık. Orada 2, 3 masa da dışarıdan varmış. Toplantı esnasında arkadan bağırma sesleri geldi. Arkadaşlarımız da gitti, ‘PKK’yı destekleyenlere Meclis’te yer yok’ gibi şeyler söylüyorlarmış. Ağza alınmayacak küfürler de ediyorlardı. Arkadaşlarımız da ben de konuşmaya çalıştık. Gazi olduğunu da bilmiyorduk. Bu seçim sürecinde çok fazla böyle şeyler yaşıyoruz. Gazilik kisvesi altında bizi provoke ediyorlar.” sözleriyle aktarmıştı.

MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, dün yaşanan olaydan sonra CHP'lilere yönelik yazılı bir açıklama yaptı.

Yurdagül, açıklamasında şunları kaydetti:

“Bugün benim ismim de, kimliğim de Gazidir. Yüzyıllardır var olan Türk yurdunun ebedi muhafızları şehitlerimiz ve gazilerimize duyduğum derin hürmet ve minnetle sözlerime başlamak istiyorum. Vatanımızın dört bir yanında, iç ve dış düşmanlarla mücadele verirken canlarını hiçe sayarak, devletin bağımsızlığını, vatanın ve milletin, bölünmez bütünlüğünü, milletin, canını, malını ve egemenliğini koruyan, bu uğurda her türlü fedakarlığı yaparak Gazilik unvanını alan vatan evlatlarımızdan Ensar Güney kardeşimiz ve çok kıymetli ailesi, dün akşam iftar saatinde, PKK ile iş tutan, insanlıktan uzak, saygıdan bihaber, minnet duygusundan yoksun iş birlikçi ortağı CHP’nin Erzurum Milletvekili Aday adayı Serhat Can Eş ve küstah arkadaşları tarafından önce hakarete, sonrada alçakça fiziksel saldırılarına maruz kalmıştır. Bu nasipsizlerin, özel harekat gazisi kardeşimiz ve değerli ailesine yönelik yaptıkları bu alçak ve haysiyetsiz saldırıyı büyük bir öfke ve nefretle kınıyorum!”

Bakmadan Geçme