Konvoy Aziziye Belediyesi önünde durdu, ehramda hediyesi oldu

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'ın konvoyu Aziziye Belediyesi önünde durdu, Binali Yıldırım'a tescilli ehram hediye edildi.

Konvoy Aziziye Belediyesi önünde durdu, ehramda hediyesi oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başbakan ve AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım AK Parti İl Başkanlığı tarafından organize edilen Danışma Meclisi toplantısına katılmak için dün akşam saatlerinde Erzurum’a geldi. Yıldırım için Aziziye’de sürpriz bir karşılama organize edildi Bayburt’taki temaslarının ardından Aşkale’de karşılanan Yıldırım’ın araç konvoyu, Erzurum şehir merkezine doğru gelirken, Aziziye Belediyesi önünde durakladı. Yıldırım’ı zabıta ekipleriyle birlikte karşılayan Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, konuğuna Aziziye Belediyesi’nin özel imalatı olan ehram setinden hediye etti.

TESCİLLİ EHRAM SETİ HEDİYE EDİLDİ

İçerisinde ehramdan kravat, atkı ve anahtarlık bulunan hediye setini Genel Başkan vekili Binali Yıldırım’a Aziziye Belediye Başkanı Orhan takdim etti. Orhan söz konusu hediyelik ürünlerin Aziziye Belediyesi tarafından Coğrafi İşaret Belgesi alınan ehramdan imal edildiğini vurguladı. Eski Başbakan ve AK Parti Genel Başkan vekili Binali Yıldırım, Erzurum kültüründen bir parçayı ifade eden hediyesi için Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’a teşekkür ederken, “Aziziyeli Dadaş hemşerilerime ben de muhabbetlerimi sunuyor, selamlarımı gönderiyorum.” ifadesini kullandı. Karşılamanın ardından Binali Yıldırım, beraberindeki partili yöneticilerle birlikte Aziziye’den ayrıldı.

Bakmadan Geçme