Isparta'dan geldi Erzurum'da gasp etti

Isparta'dan Erzurum'a kız arkadaşını görmek için gelen bir kişi, genç bir kadının çantasını gasp etti. Şahıs, 55 saatlik kamera kaydı incelenerek bulundu.

Isparta'dan geldi Erzurum'da gasp etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Olay geçen 3 Ekim tarihinde Erzurum’a bağlı Palandöken İlçesi’nde yaşandı. Seda A. Adlı genç kadın yolda yürüdüğü esnada çantasını çaldırdı. Seda A. Hemen 112 Acil İhbar hattını arayarak 20’li yaşlarda yüzü maskeli bir şahıs tarafından çantasının gasp edildiğini bildirdi. İhbar üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçti .

55 SAATLİK GÜVENLİK KAMERASI KAYDI İNCELENDİ

Polis ekipleri tarafından incelenen 55 saatlik güvenlik kamera sonucunda maskeli hırsızın yeri tespit edildi. Seda A.’yı gasp eden şahsın Isparta’da üniversite öğrencisi olan ve Erzurum’a kız arkadaşını görmek için gelen Osman C. olduğunu belirlendi. Ekipler düzenlenen operasyonla şahsı gözaltına aldı. Maskeli hırsız Osman C. ‘Nitelikli Yağma’ suçundan gözaltına alınarak çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Seda A.’ya ait çanta ise olayın geçtiği adrese yakın bir otomobilin altında bulunarak genç kadına teslim edildi. Çantanın içerisinde şüpheli şahsa ait bir adet çakı çıktı.

Bakmadan Geçme