Erzurum Sağlık Müdürü Bedir'den TURKOVAC çağrısı!

Erzurum İl Sağlık Müdürü Gürsel Bedir, vatandaşa çağrıda bulunarak Türkiye'nin yerli aşısı TURKOVAC'ı yaptırmalarını istedi.

Erzurum Sağlık Müdürü Bedir'den TURKOVAC çağrısı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İl Sağlık Müdürlüğü tarafıından yapılan açıklamaya göre, Sağlık Müdürü Bedir, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı Türkiye’de geliştirilen yerli aşı TURKOVAC'ın Erzurum Şehir Hastanesi'nde uygulandığını hatırlattı.

Tüm vatandaştanTürkiye'nin güvenilir aşısı TURKOVAC'ı yaptırmalarını isteyen Bedir, "Sağlık Bakanımızın da açıkladığı gibi 81 ilde uygulanmaya başlayan Kovid-19’a karşı etkili yerli aşımızı, Şehir Hastanemizde uygulamaya başladık. Vatandaşlarımız aşı yaptırmak için MHRS üzerinden randevu alarak aşılarını kolaylıkla yaptırabilir." dedi.

Bedir, sağlık ailesi olarak vatandaşların sağlığını düşünüp önemsediklerini belirterek, vatandaşların yerli aşı TURKOVAC'a güvenmelerini istedi.Şehir Hastanesi ziyaretinde aşı olmaya gelen vatandaşın TURKOVAC'a güvenip memnuniyet duyduklarını dile getirdiklerini aktaran Bedir, şunları kaydetti:

"Aşınızı yaptırın ve pandemiyi Erzurum’da bitirmemize destek olun. Şehrimizde vaka yoğunluğunu, aşılarımızı yaptırarak azaltabilir hem kendimizi hem de sevdiklerimizi koruyabiliriz. Bunun için 'Haydi Erzurum aşı olmayan kalmasın' diyoruz."

Bakmadan Geçme