Erzurum Eğitim-Bir-Sen gelenekselleşen eğitim desteklerine devam ediyor

Erzurum Eğitim-Bir-Sen sendikası, gelenek haline getirdiği öğrencilere destek amaçlı kırtasiye yardımına devam ediyor. 

Erzurum Eğitim-Bir-Sen gelenekselleşen eğitim desteklerine devam ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Eğitim-Bir-Sen her eğitim-öğretim yılının ilköğretim haftası içerisinde ilçe milli eğitim müdürlüklerince belirlenen birleştirilmiş sınıf öğrencilerinin okuduğu bir okula destek veriyor. 

Kurum bu yıl Şenkaya İlçesi’ne bağlı Dolunay Köy İlkokulu’nda okuyan öğrencilere, okul çantası içerisinde kırtasiye ürünleriyle birlikte, öğrencilerin okuma alışkanlığı kazanabilmesi için okuma setleri hediye etti. Sendika Başkanı Mustafa Karataş, “Konu eğitim- öğretim olunca tüm imkanlarımızı seferber etmeyi bir ödevimiz olarak görüyoruz dedi. Geleceğimizin teminatı ve yarınlarımızın umudu olan öğrencilerimize bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da katkı sunmaya devam edeceğiz. Çünkü çocuklarımız bu ülkeye bırakacağımız en değerli miraslarımız olacak.” dedi. 

Okul Müdürü Ercan Bayındır, Şenkaya’nın en uzak köyüne böylesine anlamlı bir katkı için müteşekkir olduklarını belirtti. Bayındır, Eğitim-Bir-Sen sendikasını takip ettiklerini, öğrencilere sağladıkları desteklerin çok anlamlı olduğunu, kendilerinin bu güzel katkılardan memnun olduklarını ifade etti. Bayındır, Memur-Sen İl Temsilcisi, Eğitim-Bir-Sen 2 Nolu Şube başkanı Mustafa Karataş’la birlikte İlçe başkanı Erdinç Taşkın ve il yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. 

Bakmadan Geçme