Erzurum'da suya kapılan kişi bulunamıyor!

Erzurum'un Olur ilçesinde çarpışan 2 otomobilin çaya düşmesi neticesinde kaybolan kişinin bulunmasına yönelik başlatılan arama çalışmaları sürüyor.

Erzurum'da suya kapılan kişi bulunamıyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Artvin'in Yusufeli ilçesi ile Olur arasındaki Yeşilbağlar Mahallesi'nde iki otomobilin çarpışması neticesinde  2 kişinin hayatını kaybettiği, 2 kişinin yaralandığı kazada, suya kapılan Fevzi Kemal Bulut'u arama çalışmaları Ramazan Bayramı'nın üçüncü gününde de sürüyor. AFAD, dalgıç, itfaiye arama kurtarma, Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ve Sualtı Arama Kurtarma (SAK) ekipleri, Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) personeli ile komandoların katıldığı çalışmalarda, çay çevresinde dron ile geniş açı özelliği bulunan kameralar kullanılıyor. Van ve Artvin'den iki, jandarmanın da iki olmak üzere toplamda 4 botta çalışmalara destek veriyor.

NE OLDU?

Özkan Ö'nün kullandığı 39 TD 124 plakalı otomobil ile sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen 55 ACF 706 plakalı otomobil, 28 Nisan'da Yeşilbağlar Mahallesi'nde çarpıştı.  Ayvalı Barajı'na akan Oltu Çayı'na düşen araçlardaki sürücü Özkan Ö. ile aynı araçtaki Müberra Ö. kendi imkanlarıyla  çaydan çıktı ve sağlık ekipleri tarafından  hastaneye kaldırıldı.

Diğer otomobildeki hemşire Büşra Bulut Tosun ile babası Fevzi Kemal ve annesi Sevinç Bulut suya kapılarak kayboldu. İhbar üzerine bölgeye yönlendirilen ekipler çayda kıyı araması yaptı ve kayıp sağlık personeline aynı gün, annesinin cesedine ise bir gün sonra ulaşıldı. 

Sürücü Özkan Ö, tedavisinin ardından tutuklandı. 

Bakmadan Geçme