Erzurum'da kazada ölen üniversite öğrencisi toprağa verildi

Erzurum'da yolun karşısına geçmeye çalışırken otomobilin çarpması sonucu kaldırıldığı hastanede dün yaşamını yitiren üniversite öğrencisi Zeynep Bağrıyanık (22) son yolculuğuna uğurlandı.

Erzurum'da kazada ölen üniversite öğrencisi toprağa verildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Zeynep Bagrıyanık için Narmanlı Camisi'nde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un da katılımıyla tören düzenlendi. Öğle vakti kılınan cenaze namazında, dua edilmesi ve helallik alınmasının ardından Bağrıyanık'ın cenazesi, Abdurrahman Gazi Mezarlığı'nda gözyaşları içinde toprağa verildi. Araca taşınırken tabuta omuz veren Bakan Kurum, baba Zafer Bağrıyanık'a taziyelerini iletti.

Cenaze namazına, yakınları, Vali Okay Memiş, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Bağrıyanık'ın sınıf arkadaşları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

NE OLDU?

Erzurum-Çat kara yolunda iki gün önce karşıya geçmeye çalışırken otomobilin çarpması sonucu Nezahat Tanas (24) ile arkadaşı Zeynep Bağrıyanık (22) ağır yaralanmış ve dün tedavi gördükleri hastanede vefat etti. Nezahat Tanas'ın cenazesi, dün Abdurrahman Gazi Mezarlığı'nda toprağa verildi. 

Bakmadan Geçme