Erzurum'da halaylı, şarkılı Avrupa Hareketlilik Haftası

Avrupa Hareketlilik Haftası Kapsamında Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personeli tarafından piknik organizasyonu gerçekleştirildi.

Erzurum'da halaylı, şarkılı Avrupa Hareketlilik Haftası
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Düzenlenen organizasyona Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, şube müdürleri Sadrettin Üstün, Nurullah Hukkamlı, Memduh Ceyhan, Şinasi Polat, Köksal Kaçmaz, Letif Arslan, Murat Tanas da katıldı.16-23 Eylül tarihleri arasında kutlanan Avrupa Spor Haftası kapsamında Erzurum’da piknik etkinliği düzenleyen Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personeli, etkinlik boyunca halay çekip şarkılar söyledi. Haftanın anlam ve önemi doğrultusunda etkinlikte voleybol ve futbol da oynadı. Gün sonunda ise personel Cağ kebabı ziyafetinde bir araya geldi.

“PERSONELİMİZLE BİRLİKTE GÜNEŞLİ HAVANIN TADINI ÇIKARDIK”

Kurum personelinin kaynaşma ve dayanışma içinde olması adına bu tür etkinliklerin yapılmasının anlamlı olduğunu söyleyen Gençlik ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, “Avrupa Hareketlilik Haftası dolayısıyla burada bugün hareketli saatler yaşadık. Personelimiz hem piknik yaptı hem de eğlendi. Ayrıca voleybol ve futbol oynayarak hareketli bir vakit geçirdi. Malum Erzurum kış mevsimini en uzun süreli yaşayan yerlerden biri. Önümüz kış mevsimi olduğu için bizde personelimizle birlikte güneşli havanın tadını piknikle çıkardık. Pikniği organize eden tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Şube müdürü arkadaşlarımıza da katılımları için teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil Cağ kebabını da keserek kendi elleriyle şube müdürlerine ikram etti.

Bakmadan Geçme