Erzurum'da bir tır spor malzemesi dağıtıldı

'Spor Aşkı Engel Tanımaz' projesi kapsamında Erzurum'a gönderilen bir TIR dolusu spor malzemesi özel öğrencilere verildi.

Erzurum'da bir tır spor malzemesi dağıtıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanlığı himayesinde, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı koordinasyonunda gerçekleştirilen 'Spor Aşkı Engel Tanımaz' projesi çerçevesinde, Ankara'dan özel eğitim öğrencileri için gönderilen spor malzemeleri bir tır ile Erzurum'a getirildi. Gelen malzemelerin bir bölümü Havuzbaşı Kent Meydanı'nda düzenlenen törenle özel eğitim öğrencilerine dağıtıldı.

Törene katılan Vali Yardımcısı Can Atak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gönderdiği spor malzemelerinin dağıtımını yaptıklarını söyledi.

Erzurum'un spor şehri olduğunu belirten Atak, "Bütün öğrencilerimiz bizlere emanet. Erzurum'un bu zamana kadar sporda kazandığı başarıları ileriye taşıyarak her alanda olimpiyat, dünya ve Avrupa şampiyonları çıkarmak en büyük hedefimiz. Bunun için çalışıyoruz ve hedefimize ulaşacağımıza inanıyoruz." diye konuştu.

Programa, Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, kurumun Spor Hizmetleri Müdürü Ahmet Çelebi, milli kayakçılar Sıla Kara ile Fatih Arda İpcioğlu katıldı. Söz konusu spor malzemelerinin bir bölümünün de kentteki 5 okulda özel eğitim gören öğrencilere verildiği öğrenildi.

Bakmadan Geçme