Erzurum'da bir öğrenci okulun 5.katından yere çakıldı!

Erzurum'un Oltu ilçesinde, okul penceresinden düşerek yaralanan lise öğrencisinin sağlık durumunun ağır olduğu belirtildi.

Erzurum'da bir öğrenci okulun 5.katından yere çakıldı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Oltu Anadolu İmam Hatip Lisesi 12. sınıf öğrencisi Ebutalip Özer (18), sabah saatlerinde, okulun 5. katındaki sınıfın penceresinden henüz belirlenemeyen bir nedenle düştü. Ders başlamadan gerçekleştiği tespit edilen olayda önce bir aracın üzerine ardından sokağa düşen Özer, yaralandı. Özer, çevreden gören vatandaşın durumu bildirmesi üzerine olay yerine gelen ambulansla Oltu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada müdahalesi yapılan Özer, sağlık durumunun ağır olması nedeniyle  kaybedilmemesi açısından ilçeye gönderilen ambulans helikopter ile Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaşanan talihsiz olayla ilgili olarak konuşan Oltulu esnaf Şeref Polat, “Sabah bir gürültüyle dışarı çıktık. Geldiğimizde çocuğun aracın köşesine, oradan da yere düştüğünü gördük. 5. kattan düştüğünü öğrendik. Daha sonra ambulans geldi ve hastaneye götürdüler.” dedi.

Olay yerine gelen polislerde okul ve Özer'in düştüğü alanda incelemelerde bulundu. Öğrencinin yaralanmasına ilişkin soruşturma sürüyor.

Bakmadan Geçme