Bölge Müdürü'nden sporculara altın

Erzurum'da düzenlenen Türkiye Tekerlekli Kızak Şampiyonası'nda derece elde eden sporcular DSİ 8'inci Bölge Müdürü Oğuzhan Yavuz tarafından ödüllendirildi.

Bölge Müdürü'nden sporculara altın
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Müsabakalarda birinci olan Devlet Su İşleri (DSİ) sporcuları Aybüke Büyükpolat ile Alper Keleş’i altınla ödüllendiren Yavuz, her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarını söyledi. Şampiyona bu yıl Palandöken ilçesinde yer alan Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde kar olmadığı için asfalt yolda düzenlendi. İlginin büyük olduğu şampiyonaya ev sahibi Erzurum'un yanı sıra Muş, Bitlis, Trabzon, Çankırı, Kütahya, Çorum, Bolu, Tokat ve Kastamonu'dan yaklaşık 100 sporcu katıldı. Tekerlekli kızaklarla asfalt yolda kayan sporcular, genç erkekler, genç kadınlar, yıldız kadınlar ve yıldız erkekler ve büyük kızlar ve büyük erkekler kategorilerinde kıyasıya mücadele ettiç Oldukça çekişmeli geçen yarışlarda sporcular anın heyecanıyla dereceye girebilmek için aşırı hız yapınca zaman zaman küçük çaplı kazalar da meydan geldi. Kulüpleri DSİ adına yarışan Aybüke Büyükpolat büyük kızlar, Alper Keleş'te genç erkeklerde şampiyon oldular. DSİ Spor Kulübü Başkanı Kemalettin Yentimur ve sporcular Aybüke Polat ile Alper Keleş'i tebrik eden DSİ 8'inci Bölge Müdürü ve DSİ Spor Onursal Başkanı Oğuzhan Yavuz, kendileri ile gurur duyduğunu söyledi.

“SPORUN VE SPORCULARIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

DSİ'nin Türk sporuna çok başarılı isimler kattığını belirten Yavuz şunları söyledi:

"DSİ kurulduğu günden itibaren spora ve sporcuya her zaman destek olmuş ve olmaya da devam etmektedir. DSİ spora ve sporcuya yatırım yapmaya devam ediyor. Erzurum'da hafta sonu düzenlenen Tekerlekli Kızak Şampiyonası'nda iki sporcumuz olan Aybüke Polat ile Alper Keleş büyük bir başarı göstererek şampiyonada birinci oldular. Kendilerine çam sakızı çoban armağanı misali birer çeyrek altın hediye ediyoruz. DSİ olarak spor branşlarını yaşatıp, sporun ve sporcuların yanında olmaya devam edeceğiz. Başarıları mimarı olan Kulüp Başkanımız Kemalettin Yentimur'u da tebrik ediyorum."

Bakmadan Geçme