Bin 71 kişi İYİ Parti'ye geçti

Erzurum'da AK Parti ve MHP'den ayrılan bin 71 kişi İYİ Parti'ye geçti. 20 Şubat'ta da 400 kişi geçmişti.

Bin 71 kişi İYİ Parti'ye geçti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Erzurum İYİ Parti İl Başkanlığı önünde düzenlenen törende, bin 71 kişiye rozetleri katıldı. 20 Şubat'ta yine AK Parti ve MHP'den 400 kişi İYİ Parti'ye geçmişti.

Açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Melih Kırkpınar, üye sayılarının giderek yükseldiğini ifade etti. Üye çalışmalarını sadece il merkezinde değil ilçelerde de düzenlediklerini belirten Kırkpınar, “Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener'in liderliğinde gece gündüz demeden kapı kapı dolaşıp insanlarımızın sıkıntılarına ortak seslerine soluk oluyoruz. Tek mücadelemizin vatanın bekası vatandaşlarımızın refahı. Bu uğurda tüm teşkilatlarımızla sürekli çalışıyoruz. Farklı şehirlerde yaşayan Erzurum’lu hemşerilerimizle irtibat içindeyiz özellikle büyükşehirlerdeki hemşerilerimiz bayram sonrası İzmir, Ankara, Bursa ve İstanbul’da toplu katılımlarla partimize karışacak. Biz tüm illerde tüm teşkilatlarımızla birlikte hareket ediyoruz. İYİ Parti ilklerin partisidir İYİ Parti bitkin ve beraberliğin sembolüdür." dedi.

“VATANDAŞ EKONOMİK GİDİŞATTAN ŞİKAYETÇİ”

Vatandaşın kötü ekonomik gidişattan şikayetçi olduğunu kaydeden Kırkpınar, “Kötü ekonomik gidişata sürekli kılıf arayan hükümet ilk seçimde gideceğini anladığı için farklı arayışlara girmiş ve demokratik kuralları yok saymıştır. Aziz milletimiz yapılan her hilenin farkında ve takipçisidir. Değerli hemşerilerim emin olun ki iktidarımızda bütün sorunları çözecek ehliyet ve liyakat sahibi kadrolarımızla hizmetinizde olacağız.” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme