Aziziye Belediyesi 'Sağlıklı Yaşam, Bisiklet Yolu ve Trafik Eğitim Parkı' açıldı

Aziziye Belediyesi 'Sağlıklı Yaşam, Bisiklet Yolu ve Trafik Eğitim Parkı' düzenlenen törenle açıldı.

Aziziye Belediyesi 'Sağlıklı Yaşam, Bisiklet Yolu ve Trafik Eğitim Parkı' açıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Açılış törenine, Erzurum Valisi Okay Memiş, Ak Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Ak Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fevzi Polat, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, İl Emniyet Müdürü Levent Tuncer, Büyükşehir, Aziziye ve Yakutiye Belediye Meclis Üyeleri ve vatandaş katıldı.  Açılışta saygı duruşunda bulunuldu ve akabinde İstiklal Marşı okundu. Aziziye Halk Eğitim Merkezi Halk Oyunları Bar ekibi gösteri yaptı.

“KALICI OLAN BİR ŞEY VAR Kİ BU MİLLETE HİZMETİ GAYE EDİNMEK, GERİ HEMEN HER ALANDA ESER BIRAKABİLMEKTİR”

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan parkın açılışında yaptığı konuşmasında “Aziziye Belediyemizin ilçemiz için sağlık, spor, eğitim sosyal yaşam alanı olarak tasarlanan, sağlıklı yaşam, bisiklet yolu ve Trafik Eğitim Parkımızın açılışına hoş geldiniz. Makamların gelip geçi ve fani olan hepimizin konup göçücü olduğudur. Kalıcı olan bir şey var ki bu millete hizmeti gaye edinmek, geri hemen her alanda eser bırakabilmektir.” dedi. Konuşmalardan sonra parkın açılış kurdelesi törene katılan protokol mensuplarınca kesildi. Açılıştan sonra toplu olarak park alanı gezildi.

Protokol üyeleri parkın içerisinde bulunan bisiklet parkurunda bisikletlere binerek parkın etrafında mini bir gezinti gerçekleştirdi.


 

Bakmadan Geçme