Aziziye Belediyesi'nden barınma sorunu olan öğrencilere destek

Aziziye Belediyesi, Erzurum'a yükseköğrenim için gelen yurt ve barınma sorunu yaşayan öğrencilere Termal Oteli'nin kapılarını açtı.

Aziziye Belediyesi'nden barınma sorunu olan öğrencilere destek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, sosyal medya hesabından üniversite öğrencilerine çağrı yaparak, “Başımızın üstünde yeriniz var.” dedi. Aynı zamanda, Erzurum’un bir üniversite şehri olduğunu hatırlatan Orhan, “Üniversitelerimiz ve üniversite öğrencilerimiz bu şehrin vizyonu ve vitrinini teşkil ediyor. Böyle bir değere sahip çıkmak da bize düşer.” dedi.

“TÜM İMKANLARIMIZI GENÇLERLE PAYLAŞMAYA HAZIRIZ" 

Başkan Orhan, Aziziye Belediyesi’ne ait Termal Otel’in kapılarını üniversiteli gençler için açtıklarını belirtti. Orhan, “Üniversiteli kardeşlerimiz rahat olsun. Biz onlar için her türlü imkânımızı seferber etmeye hazırız. Bu manada Termal Otelimiz öğrenci kardeşlerimizin emrine amade olacak. Yurt ya da barınma sorunu olan öğrencilerimizi termal otelimizde ağırlamaya hazırız. Bunun için genç kardeşlerimizin 444 9 125 numaralı hattan belediyemiz Beyaz Masa birimiyle irtibata geçmeleri yeterli olacak. Gençlerimizin yanındayız, tüm imkânlarımızı onlarla paylaşmaya hazırız.” diye konuştu.

Aziziye Belediyesi resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamalarda şu ifadelere yer verildi:

Bakmadan Geçme