Aydemir TBMM'de dadaşların minnettarlıklarını aktardı

TBMM'de söz alan AK Parti Milletvekili İbrahim Aydemir, dadaşların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a olan minnettarlıklarını aktardı.

Aydemir TBMM'de dadaşların minnettarlıklarını aktardı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 Yaptığı konuşmada Dadaşların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mazlum ve mağdur ülkelere gösterdiği hamiyet ve Afrika Kıtasına sahip çıkması dolayısıyla ifade ettikleri minnettarlığı dile getiren Aydemir, Erzurumlu'nun içişlerine karışma teşebbüsünde bulunan Büyükelçilere destek verenlerin yaklaşımını ise telin ettiğini vurguladı.

DADAŞLARDAN ERDOĞAN’A TEŞEKKÜR

Milletvekili Aydemir, “Cenab-ı Hakk’a şükrediyoruz ki Nebiler Nebisi Efendiler Efendisine bizi ümmet kılmış elhamdülillah. Ve bir kayıt düşüyorum, dadaşların özellikle notudur, bize tekdiridir, o babta söylüyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın Afrika ziyaretinden dolayı ve oradaki insanlarla mülaki olmasından dolayı dadaşlar yüreklerini Sayın Cumhurbaşkanımıza açıyorlar. 4 milyarlık ticaret hacminin 25 milyar dolara çıkarılmasından dolayı memnuniyetlerini ifade ediyorlar. Daha önce 6 büyükelçilik varken şimdi 43 büyükelçiliğe çıkarılması hakikaten çok zirve bir iştir, bunun memnuniyeti var. “ dedi.

DADAŞLARDAN BÜYÜKELÇİLERİ DESTEKLEYENLERE KINAMA

Genel kuruldaki konuşmasında hadlerini aşarak Türkiye’nin iç işlerine karışmaya teşebbüs eden Büyükelçilere destek veren siyasilerin dadaş vicdanının telin ettiğini belirten Milletvekili Aydemir,”Aziz Dadaşlar bir kayıt düşüyorlar, bugün gazetelere düşen bir haberden dolayı; sömürgeci zihniyeti ifade eden büyükelçilerin iç işlerimize karışmasından sonra bir tepki vermişlerdi, bugün iki muhalefet liderinin destek vermelerini telin ediyorlar, ben de burada not düşüyorum. ” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme