Atatürk Üniversitesi'nin iyiliğe açılan mağazası Giy-Çık

Atatürk Üniversitesi Kurumsal İletişim Direktörlüğü'ne bağlı olan Giy-Çık Mağazası, öğrencilerin ihtiyaçlarını gidermeye devam ediyor.

Atatürk Üniversitesi'nin iyiliğe açılan mağazası Giy-Çık
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı’nın öncülüğünde açılan ve bir sosyal sorumluluk projesi olan Giy-Çık bu dönemde de öğrencilerin isteklerine ve ihtiyaçlarına cevap vermeye devam ediyor. Öğrencilerin rahatlıkla ulaşabilmesi açısından kampüsün içinde yer alan mağaza, çeşitli firmalar tarafından teslim edilen yeni ürünleri, az kullanılmış veya kullanılmamış kıyafetleri, kitapları, aksesuarları, ayakkabı ve çantaları öğrencilerle buluşturma hususunda aracı oluyor. ‘Paylaşırsan Yenilenir’ sloganıyla sürdürülen Giy-Çık; mağaza projesi kapsamında bağışçılardan gelen giysiler öğrencilere hem giycik.atauni.edu.tr adresi üzerinden hem de mağaza aracılığıyla teslim edilebiliyor.

ÜCRETSİZ HAZIRLIK KİTABI TEMİN ETME İMKANI SUNUYOR

Gönüllü çalışanlar mağazaya gelen öğrencilerle yakında ilgileniyor, öğrencilere istediklerini verdikten sonra kayıtlarını yaparak onları uğurluyor. Tüm bunlarla birlikte Giy-Çık ekibi, farklı türden sınavlara hazırlanan öğrencilere ücretsiz hazırlık kitapları temin etmenin yanında onların ilgi alanlarıyla alakalı kitapları alma imkânı da sunuyor.

TERZİ BÖLÜMÜNÜN AÇILMASI PLANLANIYOR

Giy-Çık mağaza projesi kapsamında ise bir diğer hizmet olarak yakın zamanda terzi bölümünün de açılması planlanıyor. Bu sayede tekstil ve moda tasarımı öğrencilerinden alım yapılarak hem mevcut kıyafetleri talep eden öğrencilere göre dizayn edilmesi hem de farklı ürünler üretip öğrencilerin istek ve arzularına cevap verilmesi hedefleniyor.

“PAYLAŞMANIN KIYMETİNİ BİLEN BİR ÜNİVERSİTEYİZ”

Bilimsel projelere ve akademik çalışmalara aralıksız devam ettiklerini dile getiren Rektör Prof. Dr. Ömer Çomaklı, “Aziz milletimize duyduğumuz minneti göstermek ve üstlendiğimiz vicdani sorumlulukları yerine getirmek adına eğitim-öğretim faaliyetlerimizin yanında sosyal sorumluluk projelerimize de ara vermeden devam ediyoruz. Bu kapsamda tanzim ettiğimiz Giy-Çık Mağazamızda ihtiyaç sahibi olan tüm öğrencilerimize büyük Atatürk Üniversitesi’nin şefkatiyle yaklaşıyoruz. Üniversitemizin değerli mensupları başta olmak üzere gönüllülük esasına dayalı bu sisteme destek olan herkesin katkılarıyla öğrencilerimizin yüzünde tebessüm olmayı da sürdürüyoruz. Bu vesileyle yardımlaşmanın ve paylaşmanın kıymetini bilen bir üniversitede görev yapmanın mutluluğunu bizlere yaşatan herkese teşekkür ediyor, büyük bir aile olduğumuzu gösterdikleri için tüm gönüllülerimize şükranlarımı sunuyorum. ” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme