Atatürk Üniversitesi'nden Uluslararası başarı

Atatürk Üniversitesi'nde görev yapan Doç. Dr. Ali Doğan Ömür, uluslararası boyuttaki akademik faaliyetlerinden dolayı 3 ayrı ödüle layık görüldü.

Atatürk Üniversitesi'nden Uluslararası başarı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Atatürk Üniversitesi Veteriner Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ali Doğan Ömür gerçekleştirdiği akademik kapsamında aldığı ödül sertifikalarını Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı ile paylaştı. Rektör Prof. Dr. Çomaklı ile bir araya gelen Doç. Dr. Ömür; Veterinerlik alanında almış olduğu Yılın En İyi Akademisyeni, Yılın En İyi Doçent Doktoru ve Yılın En İyi Araştırmacı ödüllerinin yaşattığı mutluluğu Atatürk Üniversitesi'ne borçlu olduğunu söyledi. Dünyada gelinen noktada birçok saygın üniversitenin ve araştırma kuruluşunun akademik başarı, sosyal sorumluluk faaliyetleri, problemlere multidisipliner yaklaşım ve gerçekçi çözüm önerilerini benimsediklerini belirten Doç.Dr.Ömür, etkileşimin kaçınılmaz, gerekli ve çok önemli olduğunu vurguladı. Söz konusu değerler doğrultusunda Atatürk Üniversitesi’nin de kendisinin akademik gelişimindeki katkısının büyük olduğunu vurgulayan Ömür, bu nedenle ödül sertifikalarını Rektör Prof. Dr. Ömer Çomaklı ile paylaştığını söyledi.

“BİLGİYİ DEĞERE DÖNÜŞTÜREREK İNSANLIĞIN HİZMETİNE SUNUYORUZ”

Elde ettiği başarılardan dolayı Doç. Dr. Ömür’ü kutlayan Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı,“Başta üniversitemiz ve bölgemiz olmak üzere ülkemizin gelişimine katkı sunmak üzere yapılan tüm çalışmaları sonuna kadar destekliyoruz. Bilimsel bilgiyi değere dönüştürerek insanlığın hizmetine sunmayı hedef edinen bir anlayışa sahibiz. Bu kapsamda yapmış olduğu çalışmalar neticesinde almış olduğu ödüllerden dolayı Doç. Ali Doğan, Dr. Ömür’ü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Bakmadan Geçme