Askeri personel olduğunu söyleyip hırsızlık yaptı

Erzurum'da kendisini askeri personel olarak tanıtan ve  üç ayrı hırsızlık olayına karışan şahıs yakalandı.

Askeri personel olduğunu söyleyip hırsızlık yaptı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Erzurum’da yaşanan olayda kendisini askeri polis olarak tanıtan Ahmet Y.Ç. girdiği bir iş yerinde , iş yeri sahibinin namaz kılmasını fırsat bilerek tezgah üzerindeki telefonu çaldı. Cami şadırvanında bulunan vatandaşın ceplerinde bulunan, 2 adet cep telefonunu da çalan Ahmet Y.Ç. bununla da yetinmedi,  otoparkta park halinde bulunan araçtan 1 adet cep telefonunu da çaldı. Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalanan, şahsın Ağrı’dan geldiği belirtildi. Hırsızlık, yankesicilik ve gasp gibi suçlardan 17 suç kaydının olduğu anlaşılan Ahmet Y.Ç., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Diğer yandan, Erzurum Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri tarafından haklarında çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve ülke genelinde aranan şahıslara yönelik çalışmalarda yapıldı. Yapılan çalışmalar neticesinde taksirle bir kişinin ölümüne, birden fazla kişinin yaralanmasına sebep olma suçundan aranan Mustafa Y. yakalandı.

4 yıl 7 ay hapis cezası  ile aranması olan M.Y. ile Erzurum 2'nci Asliye Ceza Mahkemesi’nin 'Vergi Usul Kanuna muhalefet' suçundan aranan ve 15 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası ile bulunan Muhittin Ö. Adlı vatandaşta yakalandı.

Bakmadan Geçme