Altın kulaç Taşkesengil'i ziyaret etti

Uluslararası yarışlarda Erzurum'a üç altın bir de bronz madalya kazandıran Muhammet Berke Tufançlı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil'i ziyaret etti.

Altın kulaç Taşkesengil'i ziyaret etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gaziantep’te düzenlenen Türkiye Şampiyonası ve Uluslararası Boğaziçi Kıtalar arası Seçme Yarışları’nda Erzurum’a büyük ödüller kazandıran, altın kulaç Muhammet Berke Tufançlı, başarısını Gençlik ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil ile paylaştı. Tufançlı ile görüşen Taşkesenligil, “Berke yetenekli, başarılı ve örnek sporcularımızdan birisi. Gaziantep’teki yarışlara ferdi olarak katılarak toplamda dört madalya kazanarak bizlerin göğsünü kabartmıştır. Artık Berke, Gençlik Spor Kulübümüzün bir bireyi olarak ilimiz adına şampiyonalara katılacak. Kendisini azminden ve fedakârlığından dolayı kutluyorum. Başarılarının devamını diliyorum. ” diye konuştu.

MİLLİ TAKIM SEÇMELERİNE KATILMAYA HAK KAZANDI

Yarışlara bireysel olarak katılan Tufançlı, Kurbağalama, Sırtüstü ve Serbest yüzme dalında altın madalya, Kelebek yüzme dalında ise bronz madalya kazandı. Tufançlı bu yarışlarda elde ettiği başarılar sayesinde bir sonraki Boğaziçi kıtalar arası yarışlarına ve Milli takım seçmelerine katılmaya hak kazandı.

“YÜZMEDE DAHA BÜYÜK HEDEFLERE VARMAK İSTİYORUM”

Erzurum’u temsilen yarışlara bireysel olarak katılğını ifade eden altın kulaç Muhammet Berke Tufançlı, "Yarışlarda Erzurum'u temsil etmenin gururu ile 3 altın bir de bronz madalya kazandım. Fenerbahçe, Galatasaray ve diğer büyük kulüplerin yüzücülerini geride bırakarak Erzurum'un adını kürsüye taşımanın mutluluğunu yaşıyorum. Bireysel olarak katıldığım yarışlarda Milli takım seçmelerine katılmaya hak kazandım. İnşallah aynı başarıyı seçmelerde de göstererek milli forma altında çok sevdiğim yüzmede daha büyük hedeflere varmak istiyorum. " ifadelerini kullandı.

Erzurum Gençlik Spor Kulübü adına yarışacağı için mutlu olduğunu da belirten  altın kulaç Muhammet Berke Tufançlı, GSİM Müdürü Fuat Taşkesenligil’e ilgisi ve destekleri için teşekkür etti. Taşkesenligil'de, özellikle Boğaziçi Kıtalar arası yüzme yarışlarına katılacak olan Muhammet Berke Tufançlı’ya başarı dileklerini ileterek kendisine hediye verdi.

Bakmadan Geçme