3 puan Altınordu'nun!

Spor Toto 1. Lig'de Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u 1-0 mağlup eden Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu açıklamalarda bulundu.

3 puan Altınordu'nun!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Eroğlu, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, geçen hafta NasaDoge Menemenspor karşısında aldıkları galibiyetle kötü gidişatlarını sonlandırdıklarını hatırlattı. Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un güçlü ve geniş bir kadrosu olduğunu kaydeden Eroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Maça aslında istediğimiz gibi başlayamadık. Kaptırdığımız toplarla rakibe pozisyonlar verdik ancak daha sonra oyunu dengeledik. Özellikle topun bizde olduğu bölümde, antrenmanlarda çalıştığımız, rakip savunma arkasına yaptığımız koşular rakibin dengesini bozdu. Golü de böyle bulduk. Çok dinamik oynamaya çalıştık. Yaptığımız pas hataları oyunun üstünlüğünün bize geçmesini engellese de stratejik anlamda bilerek, bekleyerek oynamak bizim için önemliydi."

Eroğlu, oyunun son bölümünde biraz kapandıklarını belirterek, sözlerini şöyle tamamladı:

"Gol yememe adına verdiğimiz direnç bizim için büyük bir artıydı ve savunmamız kusursuz oynadı. Sakatlıktan dolayı bazı değişikliklere mecbur kaldık. Kazandığımız için oyuncularımı kutluyorum. 2 maçtır kazanıp, gol yemememiz bizim için önemli kriterler. Önümüzde çok maç var ve biz her maça kazanmak için adayız. Şu anda en önemli maç da haftaya deplasmanda oynayacağımız maç."

"ÇOK ÜZGÜNÜZ"

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Yücel İldiz de İzmir'e kazanmak için geldiklerini ancak başarılı olamadıklarını kaydetti.

Oyuna iyi başladıklarını belirten İldiz, şöyle konuştu:

"Özellikle ilk yarı kaçırdığımız inanılmaz pozisyonlar maça şekil verdi. Devre sonuna doğru yediğimiz kazara gol bize pahalıya patladı. İkinci yarı bütün müdahalelere rağmen kalemizde pozisyon görmeden maçı mağlup bitirdik. Futbolda böyle bir şey var, yakaladınız mı atacaksınız, atamadınız mı bir tane yiyorsunuz. Çok üzgünüz. Bizim adımıza kötü bir mağlubiyet oldu."

Bakmadan Geçme