Erzurum'da muhtarlar 'katılım az' dedi, sosyal medyadan oy kullanmaya çağırdı

Erzurum'da ikinci tur Cumhurbaşkanlığı seçimine beklenen ilgi olmayınca, muhtarlar çareyi sosyal medya hesaplarından vatandaşı sandığa çağırmakta buldu.

Erzurum'da muhtarlar 'katılım az' dedi,  sosyal medyadan oy kullanmaya çağırdı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tüm yurtta olduğu gibi Erzurum'da da vatandaş 13'üncü Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ikinci turda oy kullanmak için sandığa gitti.

Ancak yine tüm yurtta olduğu gibi Erzurum'da da vatandaş, birinci tur seçiminde olduğu kadar sandığa rağbet etmedi. Erzurum'da katılım, ilk tura göre düşük geçti.

Muhtarlar ise seçmeni sandığa sosyal medya hesaplarından ve WhatsApp durumlarından çağırdı. 

PAYLAŞIMLARI BİR SÜRE SONRA KALDIRDILAR

Sandıkta ilk tura oranla az seçmen olduğunu belirten muhtarlar, ikinci turda seçmeni paylaşımları ile sandığa çağırdı. Ancak her nedense birkaç saat sonra paylaşımlarını kaldırdılar.  Muhtarların, paylaşımlarını neden kaldırdığı ise merak konusu.

İşte, o paylaşımlardan birkaçı...

Erzurum'da muhtarlar 'katılım az' dedi,  sosyal medyadan oy kullanmaya çağırdıErzurum'da muhtarlar 'katılım az' dedi,  sosyal medyadan oy kullanmaya çağırdıErzurum'da muhtarlar 'katılım az' dedi,  sosyal medyadan oy kullanmaya çağırdıErzurum'da muhtarlar 'katılım az' dedi,  sosyal medyadan oy kullanmaya çağırdıErzurum'da muhtarlar 'katılım az' dedi,  sosyal medyadan oy kullanmaya çağırdı

Bakmadan Geçme