Erzincan'da kış sert yüzünü gösterdi

Erzincan'da kar ve tipi beraberinde olumsuzlukları da getirdi. Çayırlı'da araçta mahsur kalan 5 kişi kurtarıldı. Tercan'da da yolcu otobüsü kara saplandı.

Erzincan'da kış sert yüzünü gösterdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Erzincan Çayırlı’da kar ve tipi nedeniyle araçta mahsur kalan 5 kişi kurtarıldı. Çayırlı’nın Mecidiyeköy girişinde bir araçta 5 kişi etkili kar ve tipi nedeniyle araçlarında mahsur kaldı. Durumun yetkililere bildirilmesi üzerine bölgeye AFAD ve jandarma ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen ekipler, geceden beri araçlarıyla mahsur kalan ve donma tehlikesi geçiren vatandaşları, AFAD'ın amfibik aracıyla bulunduğu yerden kurtardı.

“KARA SAPLANAN OTOBÜSTEKİ YOLCULAR KURTARILDI“

Erzincan’ın Tercan’da kara saplanarak hareket kabiliyetinden mahrum kalan otobüsteki yolcular kurtarıldı.

Erzincan - Erzurum D100 kara yolunun 19’ncu kilometresinde saat 05.45’te meydana gelen olayda, Patnos İtimat firmasına ait 55 AFB 409 plakalı yolcu otobüsü yoldan çıkarak kara saplandı. Kazada yaralı bulunmazken otobüs içerisindeki 41 yolcu Tercan Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği ekiplerince dışarıya tahliye edildi. Yolcular başka bir otobüs gelinceye kadar Mercan Beldesinde bulunan dinlenme tesislerine götürüldü.

“ERZİNCAN- ERZURUM KARA YOLU ULAŞIMA AÇILDI”

Kar ve tipi dolayısıyla Erzincan - Erzurum karayolu ağır tonajlı araçların makaslama yapması nedeniyle bir süre ulaşıma kapandı. Güzergahta maddi hasarlı ve yaramalı trafik kazaları da meydana gelirken, Karayolları ve Tercan Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği ekiplerince yolda çalışma yapıldı. Yol yapılan çalışmaların ardından yeniden ulaşıma açıldı.

Bakmadan Geçme