Ergan Dağı'nda prezantabl snowboard keyfi!

 Erzincan'daki Ergan Dağı'nda buluşan bir grup sağlık çalışanı, takım elbise, kravat ve papyonla snowboard keyfi yaşadı.

Ergan Dağı'nda prezantabl snowboard keyfi!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Erzincan Binali Yıldırım Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde  görev yapan  kardiyoloji uzmanı Dr. Zafer Küçüksu ve sağlık sektöründeki arkadaşları Yakup Ayvazoğlu, Yunus Kaya, Şenol Bezek ie birlikte  snowboard etkinliği için kentteki  Ergan Dağı Kış Sporları Merkezi'nde buluştu. Merkeze takım elbise, kravat ve papyon giyerek gelesağlık çalışanları,  snowboard takımlarıyla kaymanın keyfini yaşadı.

Etkinliği düzenleyen Dr. Küçüksu, yaptığı açıklamada, zaman zaman doğa sporlarıyla ilgili ilginç etkinlikler düzenlediklerini belirterek, bu kayak sezonunda Ergan Dağı Kayak Merkezi'nde çok güzel sezon geçirdiklerini söyledi.

"ERGAN'SA SAYGI İÇİN TAKIM ELBİSELERİMİZİ GİYDİK"

Bu yılki kar yağışı miktarına dikkati çeken Küçüksu, "Bu yıl güzel kar yağışı oldu. Ergan Dağı'ndaki pistlerimiz de çok güzeldi, bakım hizmetlerimiz ve tesislerimiz çok iyiydi. Bu yıl arkadaşlarımızla Ergan Dağı'na saygı amacıyla takım elbisemizi giyerek sezonun son günlerini böyle geçirmek istedik. Etkinliğimizde çok güzel bir gün geçirdik, güzel snowboard yaptık." dedi.

Tıp fakültesi son sınıf öğrencisi Yakup Ayazoğlu da Ergan Dağı'na 'düğüne geldiklerini' belirtti. Ayazoğlu, "Bugün düğünümüz vardı, bizim düğünümüz bu dağlar, gelinimiz ise snowboard. Saygı amacıyla da takım elbiselerimizi giyip düğünümüze geldik. Çok güzel ve keyifli bir sezon yaşadık. Ergan'a bizi böylesine güzel ağırladığı için çok teşekkür ederiz." ifadelerini kullandı.
 

Bakmadan Geçme