Böyle kaza görülmedi... Şoför neye uğradığını şaşırdı...

Küresel iklim felaketi bu kez Erzincan'ı vurdu. Aniden bastıran yağış sele neden oldu. Sel suları ise kazaya... Şoför, neye uğradığını şaşırdı...

Böyle kaza görülmedi... Şoför neye uğradığını şaşırdı...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Erzincan'da dün akşam saatlerinde etkili olan şiddetli yağış sele döndü. Sel sularının getirdiği taş, kum, toprak ve çakıllar şehri çamur deryasına çevirdi.

Sel esnasında, Başpınar köyünde yaşayan Önder Bayat'a ait kamyonet sel sularına kapıldı. Bayat'ın yerinde bulamadığı kamyonet, sel sularının taşıma etkisiyle, köyün yaklaşık 3 kilometre uzağında bir su kanalı kenarında ters dönmüş ve çamura saplanmış olarak bulundu. Aracını hurdaya dönmüş vaziyette gören Önder Bayat, şaşkınlığa uğradı. 

Bayat, çamura saplanıp hurdaya dönen aracını ilk bakışta tanıyamadığını ancak daha sonra üzerindeki iş yerine ait yazılardan tanıdığını söyledi. Bayat, "Allah'tan köyde arabam park halindeydi, ailem içinde olsaydı sonunu düşünmek bile istemiyorum. Arabayı tanımanın imkanı yok. Ben aracımı üzerindeki çıkartmalardan tanıdım. Yoksa araç tanınacak gibi değil. Bu felaket Allah'tan geldi. Yapacak bir şey yok." diye konuştu.

Bakmadan Geçme