Başkan Aksun, mahallelilerle bir araya geldi

Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Mahalle toplantılarında Kavakyolu Yerleşkesi, Kavakyolu, Keklikkayası ve Paşa Mahallesi sakinleri ile görüştü.

Başkan Aksun, mahallelilerle bir araya geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Erzincan Belediyesi tarafından "Mahalleli Soruyor Başkan Cevaplıyor" sloganı ile başlatılan Mahalle toplantıların 22’ncisi Kavakyolu Yerleşkesi, Kavakyolu, Keklikkayası ve Paşa Mahallesi sakinlerinin katılımı ile Şehit Nazmi Ermurat İlkokulu toplantı salonunda düzenlendi.

Saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı okunmasıyla başlayan toplantıda daha sonra 3 yıl içerisinde Erzincan Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar ve planlanan projelerin anlatıldığı tanıtım videosu izlendi.

Kavakyolu Yerleşkesi, Kavakyolu Mahallesi Muhtarı Turabi Baydan, Keklikkayası Mahallesi Muhtarı İnan Dağdeviren ve Paşa Mahallesi Muhtarı Recep Demir programda mahallelerinde yapılmasını istediklerini dile getirdi.

‘’SİZLERİN GÜVENİNE LAYIK OLMAK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ’’

Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun programda yaptığı konuşmada, “Kavakyolu yerleşkemizin çok değerli sakinleri davetimize icabet ettiğiniz için hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Erzincan her yerleşkesi ile bir başka güzel. Kavakyolu’na ilk geldiğimizde yapabileceklerimizi anlattığımızda Allah razı olsun sizlerde güven duydunuz bizlere onay verdiniz. Sizlerin o güvenine layık olmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Değerli hemşerilerim biz Erzincan’a yapmış olduğumuz yatırımlarla şunu ifade ediyoruz; Evraklara imza atmıyoruz biz Erzincan’a imza atıyoruz. Projelerimizle Erzincan şimdiye kadar 40 yıllık problemlerini çözerek geliyoruz” ifadelerini kullandı.

Program sonunda Kavakyolu Yerleşkesi, Kavakyolu Mahallesi Muhtarı Turabi Baydan, Keklikkayası Mahallesi Muhtarı İnan Dağdeviren ve Paşa Mahallesi Muhtarı Recep Demir Belediye Başkanı Bekir Aksun’a plaket taktim ettiler.
 

Bakmadan Geçme