'O Belediye Başkanı'ndan açıklama: "Sözlerim çarpıtıldı"

Geçen günlerde, "Millet dünyayı yiyor, biz 5 işçi alıyoruz." açıklamasıyla gündeme gelen Elazığ Palu Belediye Başkanı Bekir Yıldırım'dan açıklama geldi.

'O Belediye Başkanı'ndan açıklama: &quotSözlerim çarpıtıldı"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Palu Belediyesi, 5 personel almak üzere ilana çıktı. Alınacak olan işçilerin daha önceden belirlendiği ve torpille alım yapılacağı iddiaları üzerine, AK Partili Palu Belediye Başkanı Bekir Yıldırım, "Millet dünyayı yiyor, biz 5 işçi alıyoruz. 5 kişi için adam mı vuralım?" dedi. 

"PERSONEL ALIMI YAPILMAYACAK"

Söz konusu açıklamalarıyla gündeme bomba gibi düşen Başkan Yıldırım, bugün yeni bir açıklama yaptı. Sözlerinin çarpıtıldığını ve personel alımı olmayacağını belirten Yıldırım, "Geçen günlerde bu ihtiyaç doğrultusunda belediyeye 5 kişilik temizlik işçisi alımı yapacağımızı duyurduk. Ancak yaptığımız açıklama çarpıtılmıştır. İstemeden incittiğim partili arkadaşlarımın haklarını helal etmelerini istiyorum. Hırsızlık, yolsuzluk ve yalan, muhalefetin kendisine yakıştırdığı çamur ve çukur siyasetinin ürünleridir. Gelinen bu noktada, Palu Belediyesi’ne herhangi bir personel alımı yapılmayacağını bütün kamuoyuna duyurur, hemşerilerimize saygılarımı sunarım.” diye konuştu.

Bakmadan Geçme