Fırat Üniversitesi'ne hayır çadırı kuruldu

Elazığ Fırat Üniversitesi  bünyesinde maddi durumu iyi olmayan öğrencilere destek sunmak amacıyla  hayır çadırı kuruldu.

Fırat Üniversitesi'ne hayır çadırı kuruldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Fırat Üniversitesi Kadın Kolları grubu tarafından üniversite kampüsüne kurulan çadıra il protokolünün eşleri de katıldı

“ÖĞRENCİLERİMİZİN AİLELERİ HİÇ MERAK ETMESİNLER EVLATLARI EMİN ELLERDE”

Çadırda elde edilecek gelir, maddi durumu iyi olmayan öğrencilere destek olmak için kullanılacak. Katılımın yoğun olduğu hayır çadırıyla ilgili açıklama yapan Fırat Üniversitesi Kadın Kolu Başkanı Hülya Göktaş, “Kadın Kolları olarak üniversitemizde maddi durumu iyi olmayan öğrencilerimize destek olabilmek için bir hayır çadırı düzenlemek istedik. Buradan elde edeceğimiz gelirle üniversitemizdeki maddi durumu iyi olmayan öğrencilerimize yardımcı olacağız. Üniversitemizde okuyan, özellikle il dışından gelen öğrencilerimizin aileleri hiç merak etmesinler evlatları emin ellerde. Onlara belki anneleri gibi olamasak da anne şefkati göstermek için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Bizim dinimizde, kültürümüzde yardımlaşmak çok önemli. Bugün de hem öğrencilerimiz hem de akademik ve idari personellerimiz için çok güzel yiyecekler hazırladık.” ifadelerini kullandı.

Hayır çadırının 14 Ekim Perşembe gününe kadar açık olduğu bildirildi.

Bakmadan Geçme