Elazığspor'dan kenetlenme çağrısı

Sancaktepe FK maçı sonrası taraftarların cep telefonu kameralarına yansıyan görüntülerin ardından basın toplantısı düzenlendi.

Elazığspor'dan kenetlenme çağrısı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sancaktepe FK maçı sonrası taraftarların cep telefonu kameralarına yansıyan görüntülerin akabinde takım kaptanı Yiğitcan Erdoğan, genç golcü Yusuf Ensar Poyrazlı ve Kulüp Başkanı Serkan Çayır basın toplantısı düzenledi. Sancaktepe FK ile deplasmanda oynanan ve 3-3’lük beraberlikle sona eren maçın sonunda taraftarların cep telefonu kameralarına yansıyan görüntüler hakkında kulüp bir basın toplantısı düzenledi. Kaptan Yiğitcan Erdoğan, genç golcü Yusuf Ensar Poyrazlı ve Kulüp Başkanı Serkan Çayır, düzenledikleri basın toplantısıyla olaya açıklık getirerek, kenetlenme çağrısında bulundu.

Durumun gündemi gereğinden fazla meşgul ettiğine dikkat çeken kaptan Yiğitcan Erdoğan, "Ensar bizim için çok değerli, kıymetli, onu hakikaten çok farklı bir yerde tutuyoruz. Ensar’ın iyiliği için kendimde kulağını çekme hissi gördüm. Görüntü nedir ne değildir izlemedim açıkçası. Önemli olan Elazığspor’un armasını yaşatmak. Ensar gibi yukarıda daha yaşları 20’yi geçmemiş kardeşlerim var. Hepsi sorumluluğunun farkında olan çocuklar ama zaman zaman gençliğin verdiği heyecanla yanlış yapabiliyorlar. Çok uzatacak bir şey yok. Burada üzdüğümüz Ensar’ın ailesi olmuştur. Ben nasıl burada Ensar’ın iyiliği için kulağını çekiyorsam onlar da gelip benim kulağımı çekebilirler. Bizim hücum hattı güçlü. Rakip tribünler de hep Ensar’ın üstüne oynadı. Hakem de bunun farkındaydı. Her insanın bir dayanma sınırı var. Ensar’ı da çok suçlayacağımız bir pozisyon yok." ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme