Elazığlı Çiçek Özen: 'Cumhurbaşkanımıza böbreğimi veririm, onu çok seviyorum'

Elazığ'da ikamet eden Çiçek Özen'i ziyaret eden AK Parti Elazığ Milletvekili Demirbağ 24 Ocak Elazığ Depreminde hayatını kaybeden vatandaşları rahmetle andı.

Elazığlı Çiçek Özen: 'Cumhurbaşkanımıza böbreğimi veririm, onu çok seviyorum'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Güneykent Mahallesi (Yemişlik) TOKİ konutlarında ikamet eden Çiçek Özen ile bir araya geldi.

78 yaşındaki Çiçek Teyze Milletvekili Demirbağ’a ziyareti için teşekkür ederken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgisini de dile getirdi.

Özen: “Cumhurbaşkanımızı çok seviyorum. Cumhurbaşkanımız böbreğimi, ciğerlerimi istesin veririm ona. Cumhurbaşkanımız herkesin babasıdır. Allah kendisini, evladını bağışlasın, yar ve yardımcısı olsun.” dedi.

ÇİÇEK TEYZE: "CANIMDAN FAZLA, EVLADIMDAN FAZLA CUMHURBAŞKANIMIZI SEVİYORUM"

Özen: “Onu yetiştiren anneye, babaya, ona ben kurban olurum. Ben Cumhurbaşkanımızı çok seviyorum. Canımdan fazla, evladımdan fazla Cumhurbaşkanımızı seviyorum. Cumhurbaşkanımız böbreklerimi istesin, veririm. Böbreğimi, ciğerlerimi veririm ona. Cumhurbaşkanımız herkesin babasıdır. Allah kendisini, evladını bağışlasın, yar ve yardımcısı olsun. Allah onu yalnız bırakmasın. Allah Milletvekilimizden de razı olsun. Allah, devletimize zeval vermesin.” diye konuştu.

Milletvekili Demirbağ ise Çiçek Teyze ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

Demirbağ şöyle konuştu:

“Güneykent Mahallesi (Yemişlik) TOKİ konutlarında ikamet eden Çiçek ablamız ve ailesiyle bir araya geldik. Kendisine sağlık, sıhhat ve afiyet diliyorum. Kendileri, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgilerini belirtti. Cumhurbaşkanımız her zaman, mazlumun yanında, Milletinin yanında, zalimin karşısındadır. Bunu da Milletimiz görüp, bilip takdir ediyor. Çiçek ablamız gibi milyonların dualarıyla, çocuklarımızın ve gençlerimizin umutlarıyla, 2023’teki Türkiye Vizyonumuzla Sn. Cumhurbaşkanımız, partimiz ve davamız yoluna emin adımlarla devam edecektir inşallah.”

Bakmadan Geçme