Elazığ Üzüm Koşusu'nu Dothraki kazandı

Elazığ Üzüm Festivali adına Elazığ Hipodromu'nda koşu düzenlendi. Koşuyu Dothraki isimli safkan kazandı.

Elazığ Üzüm Koşusu'nu Dothraki kazandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Üzüm Festivali adına kupalı mücadele düzenlendi. 6 koşulu Elazığ yarış programının 3. randevusu olarak gerçekleşti.10 safkanın birincilik için yarıştığı mücadelede en önemli koşu, kum pistte bin 200 metre mesafede gerçekleşti.

2021 yılı Elazığ Üzüm Festivali Koşusu’nu, Fedai Kahraman'ın sahibi ve yetiştiricisi olduğu, Hüseyin Yıldırım tarafından antrene edilen 4 yaşındaki doru erkek safkan Dothraki kazandı. Dothraki’nin jokeyliğini Mehmet Doğan yaptı. Koşuda ikinciliği, Gold Fist elde ederken, King Baran üçüncü, Bay Rossi dördüncü ve son olarak West Grove isimli safkan da beşinci olarak mücadeleyi tamamladı.Dothraki için bitiriş derecesi 1.14.01 olarak sonuçlanırken, koşudaki farklar da boyun - 4 boy - 1,5 boy - 1,5 boy şeklinde kayıtlara geçti.

Yarış sonrası düzenlenen törende, koşuyu kazanan atın sahibi adına Elazığ Hipodrom Müdürü Muhammet Demirçelik'e şiltini, Elazığ Tarım ve Orman İl Müdürü Turhan Karahan verdi. Üzüm Üreticileri Birliği adına Yılmaz Ataş ise Muhammet Demirçelik'e bir sepet üzüm takdim etti.

Bakmadan Geçme