Elazığ Emniyet Müdürlüğü'nden 'Silindir' Operasyonu açıklaması

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Elazığ'ın da aralarında bulunduğu 50 ilde 'Silindir' operasyonunun yapıldığını açıkladı. Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü, KOM ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda ele geçirilen materyaller paylaşıldı.

Elazığ Emniyet Müdürlüğü'nden 'Silindir' Operasyonu açıklaması
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun koordinasyonunda Türkiye genelinde ‘Silindir operasyonu gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen operasyonda aralarında Elazığ’ın da bulunduğu 50 şehirde operasyon düzenlendi. nElazığ İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri başarılı operasyonla Elazığ’da tespit edilen şahısları yakalayarak göz altına aldı ve soruşturma başlattı. n Yakalanan şahıslar Fırat Üniversitesi Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirilirken ele geçirilen materyallere ise incelemek üzere el konuldu.

Düzenlenen operasyonun ardından Elazığ Emniyet Müdürlüğü; Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerinin yaptığı başarılı operasyonla ilgili çalışmalarda ele geçirilen maddeleri paylaştı. Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyonda; tapu senetleri, çekler, tabancalar, pompalı tüfekler, bıçaklar, sahte para, tabanca ve tüfeklere ait fişekler, uyuşturucu madde, tütün ürünleri ve uyuşturucu haplar ele geçirildi.

Bakmadan Geçme