Elazığ'da doktor, kız arkadaşına dehşeti yaşattı!

Kıskançlık krizi yaşayan doktor, genç sevgilisini 5 yerinden bıçaklayarak akciğerinin sönmesine neden oldu. Dakikalarca dayak yiyen kadın, saldırganın yorgun düşmesiyle kaçmayı başardı.

Elazığ'da doktor, kız arkadaşına dehşeti yaşattı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sağlık çalışanlarına şiddette yaşanan son olaylar ülke gündemini sarsarken, Elazığ'daki doktor dehşeti kan dondurdu. Yeni Mahalle'de 2 gün önce meydana gelen olayda, bir hastanede doktor olan S.B. ve sevgilisi Dilan Tali (25), akşam yemeğinde bir araya geldi. Tali, yemekten sonra cüzdanı ve kimliğini almak için S.B.’nin evine geçti.

Genç kadın burada adeta dehşeti yaşadı. S.B.’nin yemekte çıkardığı kıskançlık tartışması evde şiddete döndü. Tali’nin önceki ilişkisini sorgulamaya başlayan S.B., ardından eline aldığı bıçağı koltuğa saplayarak konuşacaksın demeye başladı.Bir anda sinirlenen S.B., Tali’ye yumruk attı ve bıçağı sırtına sapladı. 2 saat boyunca şiddet gören ve 5 yerinden bıçaklanan Tali, S.B.’nin yorgun düşmesinden fırsat bularak evden çıktı ve komşulara sığındı.

Komşuların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı kadın, ambulansla Fırat Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis tarafından gözaltına alınan ve işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen S.B., nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bakmadan Geçme