Böyle hırsızlık görülmedi! Pişkinliği pes dedirtti

Elazığ'da ev eşyası ürünleri satan mağazaya müşteri olarak giren bir kadın, güvenlik kameralarına aldırış etmedi, 2 bin 500 lira değerinde ürün çaldı.

Böyle hırsızlık görülmedi! Pişkinliği pes dedirtti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Olay, iki gün önce merkez İcadiye Mahallesi birinci Harput Caddesi üzerinde yer alan çeyiz malzemeleri ve ev tekstil ürünleri satan bir mağazada gerçekleşti. Mağazaya alışveriş yapma bahanesiyle giren kadın, önce ürünleri inceledi. Sonrasında gözüne kestirdiği meyve sıkacağını hızlıca çantasına atan kadın bir süre daha mağazada gezinmeye devam etti. Son olarak beğendiği kahve makinesini de eline alan kadın kameralara aldırış etmeden mağazadan ayrıldı. Güvenlik kameralarını göre göre çaldığı ürünlerden birisini çantasına atarak diğerini ise elinde çıkaran kadının pişkinliği pes dedirtti. Set halindeki ürünlerde eksiklik olduğunu fark eden işletme sahibi bu durum üzerine güvenlik kamerasını inceleyince olayı polis ekiplerine bildirerek şikâyetçi oldu.

“BU KADAR PİŞKİNLİĞİ İLK DEFA GÖRDÜK”

Yaşanan olayla ilgili konuşan İşletme Sahibi Sümeyye Bayram, “Mağaza sahibi olarak ben bile bu kadar rahat ürün çıkaramıyorum. 16 yıldır ticaretle uğraşıyoruz, perakende sektöründeyim. Biz hırsızlık olaylarını çok gördük ama bu kadar pişkinliği ilk defa gördük. Kameralara baka baka ürünü götürüyor. Nevresim veya yastık olsa, ihtiyaca binaen der, yine sesimi çıkarmazdım ama o detoks (meyve sıkacağı) ve kahve makinasını götürüyor. Çeyiz paketini bölerek götürüyor. Çok rahat bir tavırla götürdüğü için bunu artık meslek edindiğini düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme