YDUS-DUS sonuçları açıklandı!

ÖSYM Başkanı Prof.Dr.Halis Aygün sosyal medya hesabından YDUS-DUS sınavlarının açıklandığını duyurdu.

YDUS-DUS sonuçları açıklandı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Birçok kişinin beklediği YDUS-DUS sınav sonuçları açıklandı. ÖSYM Başkanı Prof.Dr.Halis Aygün'ün sosyal medyadan yaptığı açıklamada şu ifadeler yer aldı:

DUS için açıklama: "2021-DUS Yerleştirme Sonuçları Açıklandı. 16-23 Şubat 2022 tarihleri arasında tercihleri alınan 2021 Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (2021-DUS) yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır. Adaylar, yerleştirme sonuçlarına 28 Şubat 2022 tarihinden itibaren ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numaraları ve şifreleri ile erişebileceklerdir. Detaylar için, www.osym.gov.tr adresini ziyaret ediniz." 

YDUS için açıklama: "2021-YDUS Yerleştirme Sonuçları Açıklandı. 18-24 Şubat 2022 tarihleri arasında tercihleri alınan 2021 Tipta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavının (2021-YDUS) 17 alanına ait yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır. Adaylar, yerleştirme sonuçlarına 28 Şubat 2022 tarihinden itibaren OSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numaraları ve şifreleri ile erişebileceklerdir. Adaylar, yerle ni https://sonuc. preleri ile erişebi Detaylar için, www.osym.gov.tr adresini ziyaret ediniz." 

Bakmadan Geçme