Kassandra'nın 2022 tahminleri şakına çevirdi!

İşte asgari ücrete yönelik tahminleri doğru çıkan Kassandra'nın 2022 kehanetleri: Dolar, seçim, felaketler, İstanbul, İzmir...

Kassandra'nın 2022 tahminleri şakına çevirdi!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gizemli kimliğiyle merak konusu olan Kassandra'nın 2022 yılı kehanetleri duyanları şaşkına çevirdi. Ünlülerin astroloğu olarak bilinen ve kimliğini gizlemeyi tercih eden Kassandra hakkında ne yazık ki hiçbir yerde kesin bilgiler yer almıyor. Kendisiyle ilgili bilgi vermeyi reddeden Kassandra, paylaştığı kehanetlerle adından söz ettirmeyi başardı. Ünlü astrolog Kassandra, 24 Haziran tarihinde Türkiye’de orman yangınlarının çıkacağını bildi. Kassandra ayrıca Amerika’da 8.2’lik deprem gerçekleşeceğini söyledi. Asgari ücretle ilgili Kassandra geçtiğimiz günlerde '4 bin TL'nin üzerine çıkacak' dedi. Kassandra’nın kehanetlerinin bir bir gerçekleşmesi üzerine gözler 2022 yılına dair öngörülerine çevrildi. Bazı depremlerin paniğe neden olacağından söz eden Kassandra, 2022 yılının doğal afetlerle geçeceğini belirtti. Kassandra’nın Türkiye’ye yönelik kehanetlerinde İzmir ve İstanbul detayı merak uyandırdı. Deprem ve orman yangınlarının 2022 yılında artacağından söz eden Kassandra, İstanbul ve İzmir gibi büyükşehirlerin susuzluk sorunuyla boğuşacağını belirtti.

Kehanetini desteklemek için Kassandra, “Gökyüzünde bir bomba patlayacak ve bu kuvvetli yağışlara neden olacak. Bu bölgelerde sel felaketi sinyalleri görüyorum.” dedi. Büyük boyutta depremlerin Türkiye’de meydan gelebileceğini söz eden Kassandra, insanlığın depremle mücadeleye başlayacağını dile getirdi. Deprem korkusunun insanları esir alacağından söz eden Kassandra, “İlerleyen yıllarda koronavirüs benzeri salgın hastalıklar yeni türleriyle karşımıza çıkacak.” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme