İnsanlar ölmeden önce bunu söylüyor

ABD'deki bir bakımevinde hemşirelik yapan Julie, insanların ölmeden önce söylediği son sözleri anlattı.

İnsanlar  ölmeden önce bunu söylüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Los Angelas eyaletinde yer alan bir bakımevinde çalışan Julie, TikTok hesabı üzerinden yayımladığı video ile insanların ölmeden önce söyledikleri son sözleri anlattı. Ölüm döşeğindeki tüm insanların neredeyse aynı cümleleri söylediğini belirten Julie, "Ölmeden önce anne veya babalarına onları sevdiklerini söylüyorlar." dedi. Videoda mesleğini severek yaptığını belirten Julie, "Yaklaşık 5 yıldır bakımevi hemşiresi olarak çalışıyorum. Daha önce de 9 yıl yoğun bakım hemşiresi olarak görev yaptım. Toplamda 14 yıldır bu işin içerisindeyim ve mesleğimi seviyorum. Bakımevinde ölümü yakın olan hastaların ailesini bu duruma hazırlıyoruz. Açıkçası onları biraz da olsa rahatlatmış olmak bana iyi geliyor." diye konuştu.

"ÇOĞU İNSAN AYNI ŞEYİ SÖYLER"

Çoğu insanın ölmeden önce aynı şeyleri söylediğini ifade eden Julie, "İnsanların ölmeden önceki anları çok ilginç. Ciltleri sararıyor, nefes almada değişiklik yaşıyorlar. Hemen hemen hepsinin ölmeden önce söylediği sözde aynı "Annelerini veya babalarını sevdiklerini söylüyorlar. " diye konuştu.

"BAZI YANLIŞ ALGILAR VAR"

Bakımevleriyle ilgili yanlış algılar olduğunu da belirten Julie, sözlerini şu şekilde noktaladı:

"Bakımevlerindeki insanlara kötü koşullarda bakılıyor algısı yanlış. Ayrıca buraya getirilen herkes de hemen ölmüyor. İnsanların bakımevlerini bu şekilde görmelerini doğru bulmuyorum. İnsanların konu hakkında daha fazla bilgi edinmeye ihtiyaçları var."

Bakmadan Geçme