İnsan eti yediğini itiraf etti

Rusya'da karıştığı trafik kazasında aracının bagajından ceset çıkan bir şahıs 1 yıl önce cinayet işlediğini ve insan eti yediğini itiraf etti.

İnsan eti yediğini itiraf etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gerçekleşen kazada bariyerlere çarpan araca arkadan başka bir aracın çarpmasıyla bagajdaki ceset ortaya çıktı. Başı kesilmiş haldeki cansız bedenin ortaya çıkmasının ardından araçtaki 3 kişi ormanlık alana kaçtı. Olay yerine gelen ekipler tarafından ormanlık alana kaçan 3 şahıs kısa sürede yakalandı. Gözaltına alınan şahısların 23 yaşında oldukları belirtildi. Şahıslar polise verdikleri ifadede cesedin araçla gezerken tartıştıkları ve kavga sırasında öldürdükleri kişiye ait olduğunu itiraf etti. Yapılan incelemede neticesinde cesedin 50’li yaşlarında Ermenistan uyruklu bir erkeğe ait olduğu belirtildi.

İNSAN ETİ YEDİĞİNİ İTİRAF ETTİ

Soruşturma sırasında zanlılardan birisi 1 yıl önce yine bir kişiyi daha öldürerek etini yediğini itiraf etti.

"PİŞMAN DEĞİLİM"

İtirafçı şahıs, “Eylül 2020’de bir cinayet işleme fikri oluştu. O sırada ailemin evindeydim. Orada bir makas buldum ve St. Petersbug’a gittim. Kıyafetlerimi değiştirdim ve cep telefonumu bırakarak Sosnovsky ormanlık alanına gittim. Ormanda 15 dakika boyunca bir kurban aradım. Uzun boylu, zayıf ve kıvırcık saçlı bir adamı tespit ettim. Saldırmak için doğru anı bekledim. Arkasından ilerleyerek önce sağ ve sol tarafına bıçak soktum. Ardından boğazını kestim. Cesedi gizlemek için hemen yakındaki bir menfeze götürdüm. Üzerimi değiştirip kanlı kıyafetlerimi çantama koydum. Ailem evde değildi, ben de kopardığım dilini pişirmeye karar verdim ama pişirdiğim etin tadını beğenmedim. Bir gün sonra hiçbir şey olmamış gibi hayatıma devam ettim, pişman değilim." dedi.

Rusya Soruşturma Komitesi araçtan çıkan kesik baş cinayeti ile geçtiğimiz yıl şahsın işlediği cinayet ve insan eti yemesiyle ilgili ayrı ayrı soruşturma başlattı.

Bakmadan Geçme