Devlet Bahçeli: "Artık Karagümrüklüyüm"

Beşiktaş Jimnastik Kulübü üyeliğinden istifa eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: "Bundan böyle artık Karagümrüklüyüm."

Devlet Bahçeli: &quotArtık Karagümrüklüyüm"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında, tribünlerden 'Hükumet istifa' sloganları atılmasını eleştirdi. Dün Beşiktaş Jimnastik Kulübü üyeliğinden istifa ettiğini hatırlatan Bahçeli, "Bundan böyle artık Karagümrüklüyüm. Karagümrük sporuna gönül veren bir kişi olarak hayatıma devam edeceğim." dedi.

Bahçeli, şunları söyledi: 

"Geçtiğimiz hafta bazı futbol müsabakalarında, stadyumlardan hükumet istifanın koro halinde seslendirilmesi, depremzede ve deprem bölgesinde hayatını kaybetmiş vatandaşlarımıza saygısızlıktır. Türk futbolunu lekelemeye, kutuplaşma dalgasını sahaya yakıştıranlar alçakça bir kurgunun içindedir. Spor demek ahlaklı olmak demektir, kardeşlik dostluk demektir, takım ruhuyla dayanışma demektir. Hükümeti istifaya davet etmek, tribünlerde siyasi kaos üretimine heves etmek bir avuç fanatik ve holigan gruba sipariş verilmiş iç ve dış bağlantılı zillet komplosudur. Herkes yerini, yurdunu, haddini, hududunu bilmelidir. Müşterek acılarımızın üzerine basarak, depremin hasar ve enkazından yararlanarak, zillete yardım ve yataklık yapanlar, kim olursa olsun ülkesine ve milletinesırt dönmüş odaklardır. Tribünler çürük siyasi sloganların atılacağı mekanlar olamaz. Kalabalıklar arasına sızarak devlete ve millete meydana okuyanların önce tespiti yapılmalıdır. Bununla birlikte, gönül verdiğim Beşiktaş Jimnastik Kulübü üyeliğinden ayrıldığımı tekrar belirtiyorum. Bundan böyle artık Karagümrüklüyüm. Karagümrük sporuna gönül veren bir kişi olarak hayatıma devam edeceğim."

Bakmadan Geçme