Davutoğlu Kağızman'da partilileri ile buluştu

 Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu partisinin, Kars'ın Kağızman ilçesindeki kongresine katıldı.

Davutoğlu Kağızman'da partilileri ile buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Burada bir konuşma gerçekleştiren Davutoğlu,  Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan askerlere rahmet dileyerek,  "Allah ülkemizdeki birliği ve beraberliği daim eylesin, bu ülkeye kurulan tuzakları, bu tuzak kuranların başında parçalasın inşallah." dedi.

Vatan için kan ve ter dökenlerin her zaman hürmete layık olduğunu ifade eden Davutoğlu, "Allah ülkemizdeki birliği ve beraberliği daim eylesin. Bu ülkeye kurulan tuzakları, bu tuzak kuranların başında parçalasın inşallah." diye konuştu.

Davutoğlu, iki gündür Kars'ta olduklarını, esnafın, çiftçinin, gencin, yaşlının, kadınların sorunlarını dinlediklerini belirterek, Türkiye'nin güneyini en batıdan en doğuya kadar ziyaret ettiklerini anlattı.

Şimdi de kuzeydoğuyu ziyaret ettiklerini belirten Davutoğlu, şunları kaydetti:

"Bu partiyi kurarken bütün zorluklara göğüs gerecek bir kadro aradık. Dürüst, samimi, güven duyulan ve halkın içinden çıkmış kadrolar ve elhamdülillah zor şartlarda bütün bu çileli yolculuğu kabul eden nice yiğit insanlar meydana çıktılar. Bu zorlu baskılar altında bu mücadeleyi zorlu bir dönemde sürdürmek üzere, Kars’ta bayrağı eline alıp çınar bayrağını yükselten Yavuz Yazar başkanıma teşekkür ediyorum."

Konuşmaların ardından yapılan kongrede, Gelecek Partisi Kağızman İlçe Başkanlığına Kasım Yıldız seçildi. Davutoğlu, ilçedeki esnafları da ziyaret etti, İstiklal Alanı'nda hitap ettiği vatandaştan partisine destek istedi.

Bakmadan Geçme