İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Kılıçdaroğlu'nun 'o iddiaları'na yanıt verdi

Cumhurbaşkanı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Kemal Kılıçdaroğlu'nun, İletişim Başkanlığının sosyal medya üzerinden seçmeni etkilemeye çalıştığını iddialarını yalanladı.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Kılıçdaroğlu'nun 'o iddiaları'na yanıt verdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı İletişim Başkanlığına yönelik "Sosyal medya üzerinden seçmeni etkilemeye" çalıştığını iddialarına yanıt verdi.

Fahretttin Altın, "Demokrasiyi ve kamu çıkarını korumak adına sosyal medyadaki trol ağlarını, köleleştirilmiş hesaplarla sosyal medyayı manipüle etme yöntemlerini boşa çıkarmaya devam edeceğiz." dedi.

"ESEF DUYDUK"

Paylaşımında "Kemal Kılıçdaroğlu, ülkemizin stratejik iletişimi için gece gündüz demeden çalışan ve özellikle ülkemize dönük sistematik dezenformasyonla mücadelede büyük başarılar elde eden İletişim Başkanlığımızı, Başkan Yardımcılarım Çağatay ve Evren beyleri, Bilgi İşlem Daire Başkanım Serhat beyi, bir kez daha akıl ve izan dışı iftiralarla karalamaya çalışmış. Esef duyduk." ifadelerini kullanan Altun, Kılıçdaroğlu’nun tweetlerini yazan AJANS’ın iftira niteliğinde ifadelerle Türkiye Cumhuriyeti Devleti kamu görevlilerini açıktan hedef göstermekte bir beis görmemesinin anlaşılabilir olduğunu belirtti.

"ELLERİNDE BİR STRATEJİ OLMADIĞINI GÖSTERİYOR"

Altun, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ayrıca, dezenformasyonla mücadeleyi öncelik haline getiren İletişim Başkanlığımızdan Sayın Kılıçdaroğlu’nun rahatsız olması doğru yolda olduğumuzun göstergesidir. Kılıçdaroğlu’nun seçim kampanyasının başından sonuna kadar kurumumuzu hedef alması, çevresindeki ‘profesyonellerin’ elinde bir strateji olmadığını, siyaset üretemediklerini ortaya koymaktadır. Şunu da söylemezsek olmaz. Bu açıklamayı ne amaçla yaptığınızı, neyin önünü almaya çalıştığınızı çok iyi biliyoruz. Demokrasiyi ve kamu çıkarını korumak, müzakere kültürünü güçlendirmek adına sosyal medyadaki trol ağlarını, köleleştirilmiş hesaplarla sosyal medyayı manipüle etme yöntemlerini boşa çıkarmaya devam edeceğiz. Biz, milletimizin emrindeyiz. Milletin iradesi bizim için kutsaldır. Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a güveniyoruz. Türkiye Yüzyılı ideali için çalışıyoruz."

 

Bakmadan Geçme