Çorum FK - 24 Anagold Erzincanspor maçı bugün!

2'inci Lig Beyaz Grup'ta heyecan 15'inci hafta maçlarıyla devam edecek. Şampiyonluk mücadelesi veren Çorum FK, zirve hesapları yapan Anagold 24 Erzincanspor'u bugün konuk edecek. 

Çorum FK - 24 Anagold Erzincanspor maçı bugün!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Son iki maçını kazanarak zirve ile farkı 1 puana indiren Çorum FK, bugün 15'inci hafta maçında, zirve hesapları yapan 24 Erzincanspor karşısında galibiyet arayacak. Çorum Şehir Stadyumu’nda, saat 14.00’te başlayacak kırmızı-siyah derbide Muğla bölgesi B klasman hakemlerinden Hakan Ülker yönetecek.

Teknik direktör değişikliğinden sonra son iki maçında, evinde Bayburt Özel İdare’yi deplasmanda da İnegölspor’u 3-0 yenen Çorum FK, yükselişini Erzincanspor karşısında da devam ettirmek istiyor. Hafta içerisindeki antrenmanlarda hazırlıklarını galibiyet parolasıyla yapan kırmızı-siyahlı ekipte, sakatlığı süren Mehmet Taşçı ve sarı kart cezalısı olan Salih Zafer Kurşunlu takımdaki yerlerini alamayacaklar. 
Bugün yapacağı ter idmanıyla hazırlıklarını tamamlayacak olan Çorum FK, maç saatini beklemeye başladı.Erzincanspor cephesinde de bir performans yükselişi söz konusu. Teknik direktörlük görevine Hikmet Sevim’in getirilmesinden sonra çıktığı 3 maçta 7 puan toplayan Erzincanspor, Çorum’dan puan ya da puanlarla ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

23 puanla zirvenin 1 puan gerisinde yer alan Çorum FK ve 22 puanlı 6.sıradaki Erzincanspor arasında, Çorum Şehir Stadyumu’nda oynanacak maçı Muğla bölgesi B klasman hakemlerinden Hakan Ülker yönetecek.Hakan Ülker’in yardımcılıklarını ise yine Muğla bölgesinden Ersin Erbay ile İzmir bölgesinden Güner Mumcu Taştan yapacak. Manisa bölgesinden Yunus Emre Çakır da maçın dördüncü hakemi olacak.

Bakmadan Geçme