CHP'de Onursal Adıgüzel'in yerine Devrim Barış Çelik getirildi

CHP'de Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı değiştirildi.

CHP'de Onursal Adıgüzel'in yerine Devrim Barış Çelik getirildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP'de, 14 Mayıs seçimlerinden sonra ortaya çıkan tartışmaların odağındaki isim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel 2 gün önce görevden alındı.

Görevden alınan Onursal Adıgüzel'in yerine Devrim Barış Çelik getirildi.

DEVRİM BARIŞ ÇELİK KİMDİR?

Dokuz Eylül Üniversitesi, İktisadî ve İdarî Bilimler Fakültesi, Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun olan ve Ankara Üniversitesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Anabilim Dalı, Siyasal Davranış Bilim Dalı’nda yüksek lisansını tamamlayarak, bilim uzmanı olan Devrim Barış Çelik, aynı bilim dalında doktora tez çalışmasını yürütmektedir.

Devrim Barış Çelik, Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları’nda başladığı siyasete, Parti Okulu eğitmeni olarak devam etmiş, partinin görevlendirdiği çeşitli illerde üye temel eğitimi, eğitici eğitimi ve aday adayı eğitimleri vermiştir. CHP Genel Merkezi’nde seçim bildirgeleri, kampanya ve seçim stratejileri hazırlama komisyonlarında çalışmış, BYKP bünyesinde akademik toplantı, konferans ve çalıştaylarının organizasyonunda görev almıştır.

24ncü ve 25nci dönemde İzmir milletvekili aday adayı da olan Devrim Barış Çelik, 24 Haziran 2018 genel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nin İzmir 1'inci Bölge 12nci sıra milletvekili adaylığı yapmıştır.

Bakmadan Geçme