• Haberler
  • Bitlis
  • CHP Bitlis İl Başkanlığına atanan kayyım AK Parti ile mi hareket ediyor?

CHP Bitlis İl Başkanlığına atanan kayyım AK Parti ile mi hareket ediyor?

CHP Bitlis İl Başkanlığına kayyım atandı. Yerine kayyım atanan il başkanı, atanan kişilerin AK Parti ile birlikte hareket ettiğini iddia etti.

CHP Bitlis İl Başkanlığına atanan kayyım AK Parti ile mi hareket ediyor?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP Bitlis İl Başkanlı Mehmet Cahit Geylani’nin yerine kayyım atandı. Ankara 9. Sulh Hukuk Mahkemesi'nin verdiği karara göre, CHP Bitlis İl Başkanlığına bir önceki il başkanı Veysi Uyanık ile birlikte Zeynelabidin Küçükdağ, Rahmetullah Ak, Veysi Acar, Durmaz Sadak, İsmail Nacar, İkram Karaca kayyım olarak getirildi.

"VEYSİ UYANIK AK PARTİ İLE HAREKET EDİYOR"

Yerine kayyım atanan Mehmet Cahit Geylani de, Veysi Uyanık'ın AK Parti ile birlikte hareket ettiğini ve Genel Merkez'e itiraz edeceğini söyledi. Geylani ayrıca, Genel Merkez ile görüşmelerinin devam ettiğini de ekledi.

MEHMET CAHİT GEYLANİ AK PARTİ'DEN İSTİFA EDİP CHP'YE GELMİŞ

Öte yandan kayyım olarak atanan Veysi Uyanık ise, Mehmet Emin Geylani'nin AK Parti'den istifa edip CHP'ye geçtiğini söyledi. Uyanık, asıl rahatsızlığın, AK Parti'den istifa eden birinin il başkanı olarak seçilmesinden dolayı yaşandığını da sözlerine ekledi.

VEYSİ UYANIK HAKKINDAKİ İDDİALAR

Kayyım olarak atanan Veysi Uyanık hakkında daha önce cinsel taciz iddiasıyla dava açılmış, ancak şikayetçi tarafın şikayetinden vazgeçmesi üzerine dava düşmüştü.

Bakmadan Geçme