Malatya'da 35 metrelik bulvar sürücülerden tam not aldı

Malatya 'da Altınkayısı Bulvarı ile Bostanbaşı'nı birbirine bağlayan 35 metrelik yol, sürücülerden tam not aldı.

Malatya'da 35 metrelik bulvar sürücülerden tam not aldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Altınkayısı Bulvarı ile Bostanbaşı’nı birbirine bağlayan 35 metrelik yolun tüm altyapı ve üst yapısıyla bir an önce hizmete açılmasını bekleyen sürücüler, Malatya Büyükşehir Belediyesi’ne tam puan verdi. Büyükşehir Belediyesi tarafından kısmi olarak açılan yolu günlük kullandıklarını ve çok memnun olduklarını dile getiren sürücüler, sabırsızlıkla asfaltlanmasını beklediklerini söyledi.

"GÜZERGÂHLARIMIZ GÜZELLEŞTİ"

Yapılan yolu beğendiğini söyleyen sürücülerden Vahap Boyraz, “Allah emeği geçenlerden razı olsun. Güzergâhlarımız güzelleşti. Günlük olarak kullanıyorum. Devletimizden ve belediyemizden Allah razı olsun.” dedi.

"UZUN ZAMANDIR AÇILMASINI BEKLİYORDUK"

Büyükşehir Belediyesi'nin yol çalışmalarını güzel bulduğunu ve sabırsızlıkla asfalt dökülmesini beklediğini belirten sürücü Nevi Hanım ise “Evim bu yolun sonunda benim için çok avantaj oldu. Çok beğendim sabırsızlıkla asfalt dökülmesini bekliyorum. Şu an yol tam yapılmamasına rağmen yolu kullanıyorum. Uzun zamandır bu yolun açılmasını bekliyorduk. Çok güzel oldu.” diye konuştu.

"GENEL OLARAK YOLU ÇOK BEĞENDİM"

Ayşe Özbay Öztürk ise “İşe gidiyorum, on bin konutlara gidip geliyorum. Çok kolay oldu benim için. 10 dakika da yolu kısalttı benim için. Şu an için asfalt olmaması biraz zorluyor. Ama genel olarak yolu çok beğendim.” sözlerine yer verdi.

"BİZİM İÇİN GAYET İYİ OLDU"

Genel olarak yolun tamamlanmamasına rağmen bu yolu kullanmayı tercih eden Mehmet Özbay, “Genelde bu yolu kullanıyorum. Bizim için gayet iyi oldu. Karşıda inşaatımız olduğu için gayet rahat bir şekilde kullanıyoruz. Çok memnunuz.” dedi.

"HEPİMİZ İÇİN ÇOK İYİ OLDU"

Her gün yeni açılan bu yolu kullandığını söyleyen sürücü Davut Yusufoğlu ise “Aşağı yukarı her gün bu yolu kullanıyorum. Hepimiz için çok iyi oldu." ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme