• Haberler
  • Güncel
  • Bugün güneş tutulması yaşanacak? En çok hangi burçları etkileyecek?

Bugün güneş tutulması yaşanacak? En çok hangi burçları etkileyecek?

Önemli gökyüzü olaylarından güneş tutulması bugün ve saat kaçta meydana gelecek? Güneş tutulmasının burçlara etkisi neler olacak?

Bugün güneş tutulması yaşanacak? En çok hangi burçları etkileyecek?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

En son Nisan ayında meydana gelen güneş tutulmasının ikincisi bugün (25 Ekim Pazartesi) görülecek. Ay’ın, yer ile güneş arasına girerek, güneşin yeryüzünden bir süre kararmış görünmesi olarak tanımlanan güneş tutulması, 12.40’da başlayacak ve 15.08’e kadar sürecek.

Astrologların 'yeni ay' adını verdikleri güneş tutulması akrep burcunda meydana gelecek.

EN ÇOK HANGİ BURÇLARI ETKİLEYECEK?

Akrep burcunda meydana gelen güneş tutulması en çok akrep burcunu etkileyecek. 

EN ÇOK AKREP BURÇLARI ETKİLENECEK

Bir süredir hayatında bazı dengesizlikler yaşayan akrep burçları, güneş tutulmasının etkisiyle hayatını yeniden düzene sokacak. Radikal kararlarla birlikte yeniden küllerinden doğacak. 

Astrologlara göre güneş tutulması akrep burcu dışında, boğa, kova ve aslan burçlarını da etkileyecek. 

BOĞA, KOVA VE ASLAN BURÇLARI DA ÇOK ETKİLENECEK

Boğa burçları için güneş tutulması yeni fırsat kapıları açacak. 25 Ekim'den itibaren boğa burçları hem özel hayat hem de iş konusunda yeni fırsatlarla karşılacak.

Kova burçları için de yeni kararlar dönemi başlıyor. İş ve aşk konularında şanslı bir döneme giren kova burçları bu dönemde evliliğe adım atmaya dair kararlar alabilir.

Aslan burçlarında ise yeni kararlarla birlikte yer ya da iş değiştirme konuları gündemde. Ebeveynlerinin sağlık konularının gündeme gelebileceği aslan burçları bu dönemde alım satım konularında da hareketlenme yaşayacak. Bekar aslanlarda da evlilik kararları gündeme gelebiir.

Yorumlar 1
Sen 10 Aralık 2022 09:47

Terazi?

Bakmadan Geçme