• Haberler
  • Ağrı
  • Bravo size çocuklar... Depremzede arkadaşları için oyuncak üretiyorlar

Bravo size çocuklar... Depremzede arkadaşları için oyuncak üretiyorlar

Ağrı Hamur ilçesi, Başsavcı İhsan Eroğul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, depremzede arkadaşları için oyuncak üretiyor.

Bravo size çocuklar... Depremzede arkadaşları için oyuncak üretiyorlar
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başsavcı İhsan Eroğul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi Bölümü öğretmenleri, "Bir oyuncak da sizden, deprem yaralarını birlikte saralım" sloganıyla yardım kampanyası başlattı.

Çalışma kapsamında üretilen oyuncaklar bölgeye gönderilecek. 

Kampanya ile ilgili bilgi veren Hamur Kaymakamı Ali Yıldırım,  "Bu afette çocuklarımız çok büyük travma riski taşımaktadırlar. Bir nebze de olsa oyunla, oyuncaklarla çocukların o ortamlardan uzaklaştırılmasının çocuklarımızın psikolojisine çok olumlu katkı sağlayacağı bilinciyle yapılan bu güzel çalışmalardan dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne, okul idaresine, öğretmen ve öğrencilere hem teşekkür ediyor hem de tebrik ediyorum." dedi.

Ziyaret sırasında Kaymakamı Ali Yıldırım ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Kaya Karakoç'a Şube Müdürü Erkan Bozkuş, SYDV Müdürü Ahmet Yılmaz, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Sefer Yılmaz, Başsavcı İhsan Eroğul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Selim Çelik, idareci öğretmoyunen ve veliler eşlik etti.

Bakmadan Geçme