Böyle hastane olur mu? Kanlı yastıklar, kirli koltuklar…

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde hasta yakınlarının çektiği fotoğraflar ve hasta yakınlarının iddiaları şoke etti.

Böyle hastane olur mu? Kanlı yastıklar, kirli koltuklar…
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde çekilen fotoğraflar ve hasta yakınlarının iddiaları, “Böyle hastane olur mu?” dedirtti. Fotoğraflarda görülen kirli çarşaf ve koltuklar, kanlı yastık görüntüleri şoke etti.

HASTA YAKINLARINDAN ÇARŞAF, YASTIK KILIFI, KAŞIK BİLE İSTENİYOR

Hastanedeki kirli, özensiz görüntüyle ilgili rahatsızlığını dile getiren hasta yakınları, ayrıca kendilerinden çarşaf, yastık kılıfı ve hatta kaşık bile istendiğini söyledi. Böyle bir uygulamadan habersiz biçimde acilden giriş yapan ya da köylerden gelen hastaların, kirli çarşaflarda ve kan lekelerinin olduğu yastıklarda yatmak zorunda olduğunu kaydeden hasta yakınları şu iddialarda bulundu:

“KİMSENİN KENDİ GETİRECEĞİNDEN HABERİ YOK”

“Hastane çok pis. Yataklar çok eski, çarşaflar kirden sararmış. Boş yataklardaki çarşaflar bile özensiz, dağınık. Yastıklarda resmen kan lekeleri var. Çarşaf, yastık kılıfı istedik. Hemşireler kendiniz getireceksiniz dedi. Kimsenin bundan haberi yok. Köyden gelse, acil gelse, burada kimsesi olmasa bu pisliğin içinde yatacak mecburen.”

“KANLI YASTIK GÖRÜNCE İNSAN NE DÜŞÜNÜR?”

“Tuvaletlerde sabun var peçete yok. Yemek geliyor, kaşığı bile istediler. Bunu kim bilecek de yanında bu malzemeleri getirecek. Madem öyle bir şey var vatandaşı bilgilendirsinler. Öyle olsa bile hastanede kanlı yastık görünce insan ne düşünür?”

“2004’TE NEYSE ŞİMDİ DE O”

Bir başka ziyaretçi de, “Yakınımın geçirdiği kaza yüzünden 2004 yılında buraya geldik. Şimdi de hasta ziyaretine geldik. O zaman nasılsa şimdi aynı. Hiçbir şey değişmemiş. Hiçbir şey yenilenmemiş. Her şey eski usul.” diye konuştu.

,

Yorumlar 1
sdü 03 Ocak 2023 11:12

Çok yüksek kalite puanı almıştı bu hastane son denetim de. Denetçileri iyi ağırladılar o zaman otelde

Bakmadan Geçme