Ürünler zamlandı, Tatvan pazara geri dönüş yaptı

Bitlis'in Tatvan İlçesi'nde tezgahlarını açan pazarcılar, ürünleri uygun fiyat üzerinden satışa sunuyor. Vatandaş ise durumdan oldukça memnun.

Ürünler zamlandı, Tatvan pazara geri dönüş yaptı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tatvan'da  pazarcılar her perşembe, sabahın erken saatlerinde kendi imkânlarıyla tezgâhlarını kuruyor,  market ve manav fiyatlarına oranlara daha uygun fiyata sebze, meyve ve giyim gibi ürünleri vatandaşlara sunuyor.

“MANAVLARDAN UYGUN OLDUĞU İÇİN GELİYORUZ”

Pazar tezgahlarında fiyatların manavlara oranla daha uygun olduğunu söyleyen Servet Çokçalış, “Yakın köyde oturuyoruz. Perşembe günleri hep burada alışverişimizi yapıyoruz. Manavlardan daha uygun olduğu için biz buraya geliyoruz. Haftalık ürünlerimizi buradan alıyoruz.” dedi.

“UYGUN FİYATTAN ALIŞVERİŞ YAPIYORUZ “

Pazardan uygun fiyata alışveriş yaptığını söyleyen Cihan Doymaz’da, “Her Perşembe buraya pazarın kurulması bizler açısından gerçekten çok faydalı. Uygun fiyattan alışveriş yapıyoruz. Yüksek fiyattan alacağımıza gelip burada her türlü ürünü uygun fiyattan bulma şansına sahibiz. Her perşembe burada kurulması bizler açısından büyük bir avantaj. Biz de her perşembe alışverişimizi gelip buradan düzenli bir şekilde yapıyoruz. ” diye konuştu.

İş yerinin olmadığını ve pazarda halka rahatlıkla ulaştığını söyleyen Murat Gezici ise “Boş günlerimizde yumurta satıyoruz. Her perşembe buradayız. İş yerimiz yok. Bu şekilde milletimize hizmet ediyoruz. Bu şekilde yumurta satıyoruz.” dedi.

Bakmadan Geçme